Önök miért fognak a Fidesz-KDNP-re szavazni?
Figyelt kérdés
Ha arra szavaznak.2017. aug. 6. 12:32
11/20 anonim válasza:
Komcsikra nem szavazok, így a zsideszre se. Elég a XX. századi kádárista pártokból.
12/20 anonim válasza:
Én azt hiszem, nem fogok a Fidesz- KDNP- re szavazni. Többek közt éppen azért, mert tele a hócipőm ezzel a nagyképű "nincs alternatíva" süketeléssel.
13/20 anonim válasza:
Borsodban és Baranyában két kiló kenyérért.. a román "magyarok" meg két szép szóért meg posványosért... szánalmasak ők nem hazafiak mert megvette őket viktor
14/20 anonim válasza:
13-as, még mindig a 23 millió romántól vagy beszarva? Én határon túli vagyok, de amit reggel lehúzok a wc-n, az is magyarabb, mint te vagy!
15/20 anonim válasza:
13, mszp-s kerületben lakom, rokonom önkormányzatban dolgozik. Tudnék mesélni a szavazatok megvásárlásáról.
16/20 anonim válasza:
ma 06:06
Pont annyira vagy magyar és pontosan annyit érsz mint amit lehúzol a wc-n :D
17/20 anonim válasza:
Mert a migránsok elleni védelmet egyetlen más párt sem ígérte meg!
18/20 anonim válasza:
Mert a kormányuk idején sokkal többet rakunk félre (egykulcsos adó) ami ugyebár nem lenne így ha mások lennének. Nemsokára kiköltözünk, én külföldön vállalkozom majd amihez így több indulópénzt szedek össze. Megéri nekem a Fidesz addig.
19/20 anonim válasza:
Mert a sok rossz közül ez a legkevésbé rossz, azaz nem tudok jobbat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!