Hát én már csak azt tudom mondani, hogy manapság az szavazna a Fideszre, akinek kevés józan esze van. A Fidesz szó szerint arra volt jó, hogy egy csomó stadionunk legyen, mert csak (az is a drága pénzből), hívjuk fel magunkra a figyelmet és "haragítsuk" magunkra az Európai Uniót, illetve, hogy sok fölösleges dologba költsük a közpénzt, mint az örökmozgó, a plakátkampány és stb... Ahelyett, hogy inkább felzárkóztunk volna a nyugati bérekhez és javítottuk volna az egészségügyet. És vannak olyanok, akik csodálkoznak, hogy miért vándorolnak ki annyian Magyarországról... Tehát én politikailag nem szavaznék egyik pártra se... Főleg nem a Fideszre. A Jobbik még talán, de nem vagyok benne biztos. Én azt mondom mindenki ígérget mindent, de kevés válik valóra belőle. Így inkább tartózkodok a szavazástól.
2017. júl. 19. 22:29
32/43 anonim válasza:
#25 ott a pont. Az akkori Orbán Viktor szembeköpné a mait.
2017. júl. 19. 22:43
33/43 anonim válasza:
# 30/32 Időpont tegnap 22:04
Pajtás, csak hogy az a jólelkű nem arról az időszakról beszél, olvass már vissza...
2017. júl. 20. 07:09
34/43 anonim válasza:
"Van alternatíva és nem az mszp, ja nem hallottál róla? valószínűleg a 2 fentebb említett törvény pont az elnémításukat szolgálja."
Most ugye nem a jobbikra gondolsz?
2017. júl. 20. 10:15
35/43 anonim válasza:
Én rájuk fogok szavazni, mert igaz rosszak és alkalmatlanok, de talán a legkisebb rossz. Legalábbis nekem.
2017. júl. 20. 23:42
36/43 anonim válasza:
# 35/35 Időpont tegnap 23:42
Magyarul szerinted az a legkisebb rossz, ha visszatér a hűbéruras rendszer... gratulálok.
2017. júl. 21. 20:46
37/43 anonim válasza:
Szerinted érdekli?
A középkorúak és az idősek szavaznak a fideszre,nekik meg már mindegy,nem élnek 20 évnél tovább.
2017. júl. 21. 21:17
38/43 anonim válasza:
időpontot minek emeled ki mikor az változni fog? (nem az lesz oda írva hogy tegnap)
A kommunistákra, vagy a homofób, rasszista betyárseregre szavazzak? Na? Egyébként 20 vagyok, de senki se aggódjon, mert 20 év sem kell hogy elmenjek, csak éppen nem a végső nyughelyemre, hanem külföldre, ti pedig maradjatok csak a sz.arban.
2017. júl. 21. 22:04
39/43 anonim válasza:
Mészáros Lőrinc
2017. júl. 27. 17:04
40/43 anonim válasza:
Inkább szavazok a homofób, "rászistá" betyárseregre, mint a nagytőkések zsoldjában álló filoszemita tolvajbandára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!