A baloldal akkor nem bánná ha szegedre telepítenék a migránsokat meg pestre?
"na akkor ezt szerintem megbeszéltük pestre mehetnek nem zavarnak ott senkit és szivesen fogadnák õket nem tűnne fel senkinek csak a média fújja fel"
Kb. Ja. De azontúl erősen javaslom, hogy ne egy csoportba helyezzék őket, hanem szétszórtan, legalább 30%-ukat legalább Pécsre vagy Szegedre vigyék, valamint persze legyen meg a közös teherviselés.
Mondjuk én még azt is belevenném, hogy jó, megadjuk nekik a szállást és alapvető élelmezést, de mindegyiket kötelezném angol nyelvtanfolyamra, és amíg nincs állandó munkahelyük, addig pedig az államnak dolgozzanak. Ha végképp nem ért semmihez a delikvens, betonozni még fog tudni.
És tudjátok mi a meglepő? Az, hogy liberális vagyok :P
Egyébként most is vannak Budapesten olyan menekültek, akiket mondjuk Németország küldött vissza.
Pont két hete beszélgettem az egyikkel a vasárnapi ételoszáson.
Az egyértelműség kedvéért, mindketten osztottuk az ételt önkéntesként a rászorulóknak... ;-)
"Annyit költünk rályuk amennyit az eu ad vagy amennyit adományoznak a baloldaliak"
Vagy amennyit kell a kormánynak. Ha egyszer már megkapták a menekültstátuszt, akkor van néhány nemzetközi egyezményt, amit be kéne tartani.
na tessék már itt is vannak akkor nem lehet nagy gond
ha van nemzetközi kikötés azt természetesen betartanánk de semmi többet
Akkor tényleg le van zárva a téma.
Legalább is elméleti szinten. A gyakorlatban ennyire se voltunk hajlandók.
Imádom az ilyen kérdést, ahol csak a "baloldal és a migráns" a fő téma...
Tiszta "közmédia" az egész kérdés :D
Nagyon provokatív szagot érzek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!