A baloldal akkor nem bánná ha szegedre telepítenék a migránsokat meg pestre?
Az egész migráns kérdés egy vicc.
A saját honfitársaink IS százezrével menekülnek az itteni nyomorból szerintetek ki a frász akarna ide betelepülni?
Nem unjátok ezt a gumicsontot?
Mért hisztiztek 1000 menekültön amikor a kormány 16000 migránst fogadott be pénzért?
"Tájékozatlan vagy, mert halvány lila szellentésed nincs a témáról. És hazug, mert bármit is tudnál a témáról, terelnél, ferdítenél, ugyanis ez a "libsi" módi. Ez már csak így megy felétek, ez megy tőlünk nyugatabbra is. Tökéletesen logikus, ez a libsi "logika", nap mint nap ezt toljátok! "
Hogy egy qrcsányi idézettel reagáljak: ezt elk**tad, nem kicsit, nagyon. Ezek csak feltételezések. Annak is rosszak. Nem vagyok libsi. Vagy mondjam én is, hogy hazudsz? Nagyon sok témához konzervatívan állok hozzá, többek között a migránskérdéshez is.
Az igaz, hogy a joghoz nem értek, nem is érdekel, mert műszaki ember vagyok. De hogy ez egyenlő lenne a hazugsággal, az bődületes marhaság. Elolvastad, hogy működik a betelepítés, ehhez gratulálok. Mindjárt nyomtatok is neked egy oklevelet (legalább lesz egy neked is).
"De hát éppen az előbb írta egy "kollégád", hogy..."
Ha egy kollégám (munkatársam) is ide írogatna, arról tudnék.
"Páran azt írták feljebb, hogy ők bizony szeretnének migránsokat. Mert akkor kiderülne, hogy semmi baj nincs velük, pont mint nyugaton"
Ha ugyanazokra a válaszokra gondolunk, akkor itt is csak feltételezésekbe bocsátkoztál (vagy én is hergeljelek azzal, hogy hazudsz?). Ők sem akarnak migránsbetelepítést. Szintén csak elméleti alapon közelítették meg a kérdést.
De vagdalkozz csak tovább nyugodtan. Remélem, hogy semmilyen éles tárgy nem kerül a kezedbe, még megvágod vele magad. Ha ez a libsi módi, akkor te bizony egy libsi vagy.
"Mért hisztiztek 1000 menekültön amikor a kormány 16000 migránst fogadott be pénzért?"
Igazából az az 16000 sem pénzért volt, mert már ráfizetéses a dolog. Ez csak a fideszes legalizált korrupció egyik példája.
DE azt az 16000 migránst legalább az általunk "választott" képviselők hozták be, tehát legalább volt beleszólásunk. És egyébként is, az az 16000 talán nem az a problémás vadember fajta, ha már volt annyi zsetonjuk, hogy megfeleljenek a feltételeknek. Nem a más nemzetiségekkel van a bajunk, hanem azzal, hogy a nagy részük vadember, akikből már így is van elég az országban, nem kell több.
És nem csupán 1000 "menekültön" hisztizünk, ugyanis ez csak az ELSŐ 1000 (+ családegyesítés, így akár 10.000 is lehet simán). Látszik neked is csak pesti szmog van az agyad helyén, ha azt hiszed, hogy 1000 menekültről van szó... Gondolod ennyi miatt cseszegetnék az országot, pusztán elvből?
"Nagyon sok témához konzervatívan állok hozzá, többek között a migránskérdéshez is."
Ah, szóval most, hogy a liberális, demokrata szavakat lejárattátok, áttértetek a konzervatívra. Nagyszerű!
"Az igaz, hogy a joghoz nem értek, nem is érdekel, mert műszaki ember vagyok."
Én sem értek hozzá, Google a barátod, semleges forrásokat is találhatsz bőven a témában, ahol szájbarágósan leírják, hogy miről szól a menekültstátusz.
"Mindjárt nyomtatok is neked egy oklevelet (legalább lesz egy neked is)."
Na, a nyomtatókat már ismered, be tudod kapcsolni a számítógépet is, akkor szépen lassan ismerkedhetsz az Internet rejtelmeivel is. Next level.
"Ők sem akarnak migránsbetelepítést. Szintén csak elméleti alapon közelítették meg a kérdést."
Én meg gyakorlati szinten azt mondom, hogy ha tényleg nem akarnak betelepítést, akkor ne kommunikálják azt, még csak elméleti szinten sem.
"Ah, szóval most, hogy a liberális, demokrata szavakat lejárattátok, áttértetek a konzervatívra. Nagyszerű! "
Nooormális? Nagyon mellé lőttél.
Nem tartozok senkihez és az egybites emberektől eltérően (amilyen ezek szerint te is vagy, mert csak csak két végletet ismersz), különböző dolgokról különbözőképpen gondolkozok. Bizony ám, sok dologban konzervatív vagyok és voltam is világ életemben. Hihetetlen ugye, hogy léteznek ilyen emberek? Most, hogy elmeséltem az életem történetét dióhéjban, elárulom neked, hogy tudom, felesleges volt mindezt leírnom, mert úgyis csak a kötekedés a célod. Látom, másokba is belekötsz.
"Én sem értek hozzá, Google a barátod, semleges forrásokat is találhatsz bőven a témában, ahol szájbarágósan leírják, hogy miről szól a menekültstátusz. "
&
"Na, a nyomtatókat már ismered, be tudod kapcsolni a számítógépet is, akkor szépen lassan ismerkedhetsz az Internet rejtelmeivel is. Next level. "
Megint mellé lőttél. Egy külföldi informatikai cégnél szoftvertervezéssel foglalkozok. Next level :o)
Csak egy hülye kérdés és egy még hülyébb vita kedvéért már nem veszem a fáradtságot, hogy utána nézzek bizonyos dolgoknak. Felesleges. Ha bemásoltam volna ide valamit, akkor másba kötöttél volna bele.
"Én meg gyakorlati szinten azt mondom, hogy ha tényleg nem akarnak betelepítést, akkor ne kommunikálják azt, még csak elméleti szinten sem.
"
Konkrétan hol olvastad tőlem, hogy direkt akarnám a migránsokat, akár csak elméleti szinten is? Csak arról folytak találgatások (ez volt az az elméleti szint), ha mégis ide kerülnének, akkor mi történne.
Szerintem ez, szerinted az, más szerint amaz. Értelmetlen vita.
Persze, hogy nem. Lehet hogy meg fogsz lepődni kérdező, de Budapesten most is vannak külföldiek, akik itt élnek, közénk tartoznak.
Van nagyjából 10.000 kínai, mondjuk 20.000 török, kb 5000 orosz, ugyanannyi arab, és egyéb nációk.
Szerinted zavarna itt bárkit 1294 szír, vagy afgán? :-)
"Szerinted zavarna itt bárkit 1294 szír, vagy afgán? :-)"
Kb 3.3 millió magyart zavarna.
# 29
Viszont azok nem budapestiek, hanem Karakószörcsökön meg Alsómocsoládon rettegnek, hogy majd jön Ali és bombát robbant a kocsmában (nyilván ott, hiszen ott van a legnagyobb tömeg).
A kérdés viszont Budapestre és Szegedre vonatkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!