A jobbikos vezetők komolyan elhiszik, hogy legyőzik a felcsúti fáraót 2018-ban?
Szerintem nem teljesek hülyék, de nem mondhatják azt a választóknak, hogy nem készülnek kormányozni.
Mindenképp meg akarják akadályozni a 2/3-ot, meg az is győzelemmel érne fel számukra, ha a Fidesz nem szerez abszolút többséget.
"Miért jó tévképzetekben ringatnia magát és a szavazóit egy politikai vezetőnek?"
Akkor te gondolom kiállnál több tízezer ember elé azzal h bocs de esélyünk sincs.
Másrészt a sok öntömjénezés hatására már egyesek komolyan elhiszik.
De ez Botkékra dettó igaz.
Nem hiszem. Azzal akartak szavazókat szerezni, hogy megpróbáltak megváltozni, így elvesztették az eddigi támogatók egy részét, a megcélzott réteg pedig továbbra sem hisz nekik, például én. Bármilyen arcot mutathatnak, ha hatalomra kerülnek, kimutatják a foguk fehérjét.
Lényeg a lényeg, hogy eddig sem nyerhettek, de most már biztos hogy nem fognak, és ezzel szerintem ők is tisztában vannak. Vagy ha nem, meginkább alkalmatlanok a vezetésre. Ahogy az összes magyar párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!