Miért van még mindig a parlamentben az MSZP?
Az MSZP már rég leszerepelt. Sokkal modernebb, újabb, fiatalokból álló baloldali pártok vannak, mégis az MSZP a legnagyobb. Az egyetlen olyan baloldali párt, ami már bizonyított, hogy képtelen kormányozni. Az egyetlen amiről biztosan tudjuk, hogy lopnak, hogy hazudnak, hogy korruptak, hogy nem nézik az emberek érdekét.
Félreértés ne essék: nem vagyok fideszes. Én is baloldali vagyok. De egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy hogyan lehet az MSZP még mindig a parlamentben, hogy lehet ez ( az egyetlen ) leszerepelt párt a legerősebb a baloldalon.
Megkérnék mindenkit, hogy ne kezdjen el Fideszezni. Tisztában vagyok a fidesz lopásaival, korrupciójával, stb de ez a kérdés most a baloldali pártokról és az MSZP-ről szól.
mert még az mszp is jobb volt mint a jelenlegi rezsim
mindkettő kutya de az mszp csak ugatott a fidesz meg a keresetemet harapja, pazarol, itt az élő példa ANDÓRA!!! hobbicsapata elveri a válogatottat akiknek milliárdos támogatás "jár" a kórházakba meg nincs orvos, mondjuk eszköz és wc papír sincs de azt már megszoktuk
Én is az LMP-re szavaznék,de tudom,hogy kevesen fognak rá szavazni,mert az idősebbek és a vidékiek nem is ismerik őket kellően.
És igen,sokan azt szeretnék,ha a 2.legesélyesebb győzzön vagy legalább elérjük azt,hogy ne legyen 2/3 a fidesznek,mert akkor ennek az országnak meszeltek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!