Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért van még mindig a parlame...

Miért van még mindig a parlamentben az MSZP?

Figyelt kérdés

Az MSZP már rég leszerepelt. Sokkal modernebb, újabb, fiatalokból álló baloldali pártok vannak, mégis az MSZP a legnagyobb. Az egyetlen olyan baloldali párt, ami már bizonyított, hogy képtelen kormányozni. Az egyetlen amiről biztosan tudjuk, hogy lopnak, hogy hazudnak, hogy korruptak, hogy nem nézik az emberek érdekét.

Félreértés ne essék: nem vagyok fideszes. Én is baloldali vagyok. De egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy hogyan lehet az MSZP még mindig a parlamentben, hogy lehet ez ( az egyetlen ) leszerepelt párt a legerősebb a baloldalon.

Megkérnék mindenkit, hogy ne kezdjen el Fideszezni. Tisztában vagyok a fidesz lopásaival, korrupciójával, stb de ez a kérdés most a baloldali pártokról és az MSZP-ről szól.

2017. jún. 10. 13:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Gondolom.azért, mert elegen szavaznak rájuk. Az új pártokban egyelőre, még annyira sem bíznak a baloldaliak, mint az MSZP-ben, vagy a DK-ban.
2017. jún. 10. 19:11
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
Mondjuk, akik az újabb 2/3" elkerülése érdekében, "biztos" bejutó pártra akarnak szavazni, azok egyelőre csak a Jobbik és az MSZP között választhatnak. Persze, alighanem bejut még egy- két kisebb párt, csak az nem.egyértelmű még, hogy melyek.
2017. jún. 10. 19:16
 13/15 anonim ***** válasza:
60%

mert még az mszp is jobb volt mint a jelenlegi rezsim

mindkettő kutya de az mszp csak ugatott a fidesz meg a keresetemet harapja, pazarol, itt az élő példa ANDÓRA!!! hobbicsapata elveri a válogatottat akiknek milliárdos támogatás "jár" a kórházakba meg nincs orvos, mondjuk eszköz és wc papír sincs de azt már megszoktuk

2017. jún. 10. 21:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Én is az LMP-re szavaznék,de tudom,hogy kevesen fognak rá szavazni,mert az idősebbek és a vidékiek nem is ismerik őket kellően.

És igen,sokan azt szeretnék,ha a 2.legesélyesebb győzzön vagy legalább elérjük azt,hogy ne legyen 2/3 a fidesznek,mert akkor ennek az országnak meszeltek..

2017. jún. 10. 22:52
 15/15 A kérdező kommentje:
14# ha viszont nem szavazol az LMP-re vagy egyáltalán nem szavazol, az egyetlen dolog amit elérsz az lesz, hogy közelebb kerül a kieséshez. Mondom ezt nem LMP-sként.
2017. jún. 10. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!