Miért van még mindig a parlamentben az MSZP?
Az MSZP már rég leszerepelt. Sokkal modernebb, újabb, fiatalokból álló baloldali pártok vannak, mégis az MSZP a legnagyobb. Az egyetlen olyan baloldali párt, ami már bizonyított, hogy képtelen kormányozni. Az egyetlen amiről biztosan tudjuk, hogy lopnak, hogy hazudnak, hogy korruptak, hogy nem nézik az emberek érdekét.
Félreértés ne essék: nem vagyok fideszes. Én is baloldali vagyok. De egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy hogyan lehet az MSZP még mindig a parlamentben, hogy lehet ez ( az egyetlen ) leszerepelt párt a legerősebb a baloldalon.
Megkérnék mindenkit, hogy ne kezdjen el Fideszezni. Tisztában vagyok a fidesz lopásaival, korrupciójával, stb de ez a kérdés most a baloldali pártokról és az MSZP-ről szól.
"Kérdező, Gyurcsányban volt legalább annyi, hogy lemondott, ezzel beismerte alkalmatlanságát a kormányzásra"
Aztán alapított egy új pártot (és szektát), amit úgy hívnak DK. Ennek fényében butaságot állítottál.
"Miért van még mindig a parlamentben az MSZP?"
Egyszerű kérdésre, egyszerű válasz: MERT A SZAVAZÓIK AZT SZERETNÉK BENT LEGYENEK. DEMOKRATIKUS MÓDON JUTOTTAK BE.
"Orbán mikor fogja beismerni ezt?"
1. Nincs mit beismernie!
2. Gyurcsánynak új pártja van, nem vonult vissza a politikától, ahogyan kellett volna, ezért az érvelésed helytelen.
Sorban buknak meg azok a vádak, amik az MSZP ellen a Fidesz média hadjárata elkövetett 2006 óta. Kiderült, hogy soha nem volt Nokiás doboz. Kiderült, hogy a zsanett ügy teljes mértékben hazugság volt. Kiderült, hogy a rendőrattaknál nem történt rendőri túlkapás, a felettes is megúszta pénzbírsággal Fideszuralom alatt, miközben a terrorista Budaházy kapott 13 évet. Az, hogy a libatolvaj incidens alatt egy öngyilkosság se történt. Soroljam még a 2006 utáni legnagyobb botrányokat? Ezek mind Fideszes médiahazugságok voltak, amik elősegítették az MSZP bemocskolását, a valóban befolyásos miniszterek lemondását és a kétharmad elnyerését.
Lehet nem folyamatosan a Fideszmédiából kéne tájékozódni, és akkor lehet fel tudnál idézni más problémát.
"Az egyetlen amiről biztosan tudjuk, hogy lopnak, hogy hazudnak"
máskor meg azt mondod:
"Tisztában vagyok a fidesz lopásaival, korrupciójával"
Hogy te mennyire egy tökkelütött vagy.
Orbán nem csak itthon,hanem az Unió előtt is leszerepelt.
Ennyi a különbség közte és Gyurcsány között.
Ja,és nincs benne gerinc,a végletekig ragaszkodik a hatalomhoz..
És a nép egy ilyen embert éltet,meg az összes fityiszest,akik kommunistáznak,és államosítják maguknak a dohányboltokat..
Szánalom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!