Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért van még mindig a parlame...

Miért van még mindig a parlamentben az MSZP?

Figyelt kérdés

Az MSZP már rég leszerepelt. Sokkal modernebb, újabb, fiatalokból álló baloldali pártok vannak, mégis az MSZP a legnagyobb. Az egyetlen olyan baloldali párt, ami már bizonyított, hogy képtelen kormányozni. Az egyetlen amiről biztosan tudjuk, hogy lopnak, hogy hazudnak, hogy korruptak, hogy nem nézik az emberek érdekét.

Félreértés ne essék: nem vagyok fideszes. Én is baloldali vagyok. De egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy hogyan lehet az MSZP még mindig a parlamentben, hogy lehet ez ( az egyetlen ) leszerepelt párt a legerősebb a baloldalon.

Megkérnék mindenkit, hogy ne kezdjen el Fideszezni. Tisztában vagyok a fidesz lopásaival, korrupciójával, stb de ez a kérdés most a baloldali pártokról és az MSZP-ről szól.

2017. jún. 10. 13:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, Gyurcsányban volt legalább annyi, hogy lemondott, ezzel beismerte alkalmatlanságát a kormányzásra, Orbán mikor fogja beismerni ezt? NA ez a legfontosabb különbség a fidesz és az MSZP között!
2017. jún. 10. 14:04
 2/15 anonim ***** válasza:
Bár én is a kis pártokat támogatom, de azért ez a "leszerepelt" párt és hasonlók nem biztos, hogy helytálló, mivel a tagok erősen cserélődnek, ha jól láttam legutóbb.
2017. jún. 10. 14:06
 3/15 anonim ***** válasza:
8%

"Kérdező, Gyurcsányban volt legalább annyi, hogy lemondott, ezzel beismerte alkalmatlanságát a kormányzásra"

Aztán alapított egy új pártot (és szektát), amit úgy hívnak DK. Ennek fényében butaságot állítottál.

2017. jún. 10. 14:09
 4/15 anonim ***** válasza:
93%

"Miért van még mindig a parlamentben az MSZP?"

Egyszerű kérdésre, egyszerű válasz: MERT A SZAVAZÓIK AZT SZERETNÉK BENT LEGYENEK. DEMOKRATIKUS MÓDON JUTOTTAK BE.

2017. jún. 10. 14:53
 5/15 anonim ***** válasza:
15%

"Orbán mikor fogja beismerni ezt?"

1. Nincs mit beismernie!

2. Gyurcsánynak új pártja van, nem vonult vissza a politikától, ahogyan kellett volna, ezért az érvelésed helytelen.

2017. jún. 10. 14:56
 6/15 anonim ***** válasza:
49%

Sorban buknak meg azok a vádak, amik az MSZP ellen a Fidesz média hadjárata elkövetett 2006 óta. Kiderült, hogy soha nem volt Nokiás doboz. Kiderült, hogy a zsanett ügy teljes mértékben hazugság volt. Kiderült, hogy a rendőrattaknál nem történt rendőri túlkapás, a felettes is megúszta pénzbírsággal Fideszuralom alatt, miközben a terrorista Budaházy kapott 13 évet. Az, hogy a libatolvaj incidens alatt egy öngyilkosság se történt. Soroljam még a 2006 utáni legnagyobb botrányokat? Ezek mind Fideszes médiahazugságok voltak, amik elősegítették az MSZP bemocskolását, a valóban befolyásos miniszterek lemondását és a kétharmad elnyerését.

Lehet nem folyamatosan a Fideszmédiából kéne tájékozódni, és akkor lehet fel tudnál idézni más problémát.

"Az egyetlen amiről biztosan tudjuk, hogy lopnak, hogy hazudnak"

máskor meg azt mondod:

"Tisztában vagyok a fidesz lopásaival, korrupciójával"

Hogy te mennyire egy tökkelütött vagy.

2017. jún. 10. 14:59
 7/15 anonim ***** válasza:
14%
Nagyjából azért, mert az idősek fejében még mindig él a "régen minden jobb vót, Kádár idejében vót munka" politikai mantra.
2017. jún. 10. 15:25
 8/15 anonim ***** válasza:
75%

Orbán nem csak itthon,hanem az Unió előtt is leszerepelt.

Ennyi a különbség közte és Gyurcsány között.

Ja,és nincs benne gerinc,a végletekig ragaszkodik a hatalomhoz..

És a nép egy ilyen embert éltet,meg az összes fityiszest,akik kommunistáznak,és államosítják maguknak a dohányboltokat..

Szánalom..

2017. jún. 10. 15:37
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Egy tányér kajáért már lehet szavazatokat vásárolni, az ilyeneket meg hol érdekli már a lopás, csalás, hazudozás.
2017. jún. 10. 15:40
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért vannak ott, mert van egy rakás ember, aki rájuk szavazott, el kell ismerni, hogy van egy réteg, akiknek ez jön be. Azt is hozzá kell tenni, hogy sajnos sokan azért szavaznak az MSZP-re, mert úgy gondolják, hogy csak ez tudja leváltani a fideszt, s ha egy értelmesebb baloldali pártra szavaznának(pl. az Lmp-re),akkor a szavazatuk kárba veszne. Csak hogy ez hülyeség, mert ha ilyen egysíkúan gondolkodunk, akkor tényleg az idők végezetéig a fidesz és az mszp fogja váltogatni egymást. Pedig ha mindenki ha mindenki magában lejátszaná ezt és tényleg arra szavazna, akivel egyetért(és nem azon agyalna, hogy a kisebbik rossz nagy párttal váltsa le a nagyobbik rosszat), akkor új alternatívák is előkerülhetnének. Jó példa erre Ausztria vagy Franciaországban Macron.
2017. jún. 10. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!