Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért nem mond le a sport...

Miért nem mond le a sport miniszter az Andorra elleni meccs után? Miért nem megy az ellenzék és a nép az utcára, hogy elég volt a stadionépítésekbe öntött százmilliárdokból? Elég volt a drága csúfos elnöki hobbi finanszírozásából?

Figyelt kérdés
Miért kell egy egymillió forintos életmentő készülékre facebookon kunyerálni a pénzt a gyermekkórházakra, amikor százmilliárdokért épülnek a hobbi stadionok az országban, holott a magyar futball már nem nevezhető futballnak? Miért nincs drasztikus fizetés megvonás? Miért nem gondolja a Fidesz és Orbán Viktor, hogy ezzel nagyon sok szavazót veszít, hogy tétlenül tovább adja a gigantikus fizetéseket ezeknek a selejtes semmit se érő válogatott játékosoknak? Miért nincs következménye, hogy ennyire semmik? Miért ennyire gavallér a miniszterelnök, Orbán Viktor személyesen, hogy tűri, hogy a népet hergelje a játékosoknak ezek után is járó kirívóan magas fizetés? Miközben belüket kidolgozva, kemény munkával ennek tizedét, századát sem keresi egy ADÓFIZETŐ magyar, akinek az adóforintjait erre a semmi játékos bagázsra költi el a miniszterelnök hobbiból mert ő nagy focista? Kezdem utálni a Fideszt és a kormányt, kár, hogy nincs alternatíva, hogy kinek merném adni szavazatommal a kormányt. Ettől még hibás, és rossz a hozzáállás, a sok hülye kormányalkalmazott meg nyalja a farpofa közét és nem mondja Viktornak, hogy ez nem foci Viktor, ne hergeld tovább a népet !!!! :( Vélemény?

2017. jún. 10. 09:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
3%
Milyen foglaltságát ember? Hosszútávú befektetések ezek, nem 1-2 nap alatt jön vissza az ára. Cserébe viszont szinte bármilyen nagyobb eseményt lehet rendezni. Lehet pályázni bármire, hisz van hova vinni a rendezvényt. Stadionok nélkül esély sem lenne. De aki csőlátással csak Orbánt szidja emiatt, az már tényleg menthetetlen.
2017. jún. 10. 15:16
 12/17 anonim ***** válasza:
61%

# 11/11 Időpont ma 15:16

Azt, hogy mondjuk legalább évi 1 valamit rendeznek-e ott ami termel profitot. Mert eddig csak vitte a pénzt. Némelyik esetben az optimista becslés is párszáz évre teszi a megtérülést...

Pár éve felépültek ezek. Mutass legalább egy rendezvény bármelyikben amit megtartottak bennük és profitot hozott!

Szóval aki csőlátással védi Orbán minden szarát, az a menthetetlen.

2017. jún. 10. 15:44
 13/17 anonim ***** válasza:
4%
Nem 1-2 év alatt vagy 1-2 rendezvény alatt hoz profitot fogd már fel végre! Egyébként ha nem tetszik valami, nyitva van a határ, lehet Nyugatra távozni, ott biztos nem épít senki semmit. Ja, nem!
2017. jún. 10. 16:06
 14/17 anonim ***** válasza:
50%

# 13/13 Időpont ma 16:06

Akkor a kedvedért lemegyek fogyatékosba, mert látom nem fogod fel másképp. Kérem sorolni a megrendezett rendezvényeket, és az abból keletkezett profitot. Amiről te hazudozol, az a megtérülés. Amit én próbálok belőled kiszedni az az, amikből áll a megtérülés. Példának okáért:

"A felcsúti stadion 2016-ban hozott 30 peták profitot. Még négymilliárd ilyen rendezvény, és kijöttünk 0-ba".

Felfogod végre, vagy menjek még lejjebb?

2017. jún. 10. 16:24
 15/17 A kérdező kommentje:
Én a stadionokat azért gondolom foci párti épületnek, mert nemigen tudok elképzelni benne sem atlétikát, sem súlyemelést, sem röplabdát, sem squash-t, sem teniszt, sem semmi mást mint a focistadion formára elkészült focit a gyepen. És kapaszkodj meg! Sokkal nagyobb a gond mint gondolod. Ugyanis jobboldali érzelmű ember vagyok és nem is jobbikos. Na akkor most mi is van?! Az, hogy elértünk a lap szélére, amikor az átlag jobboldali azt érzi, hogy NINCS az ami miatt anno Gyurcsányt elzavartuk a picsäba. Tudod? Nincs. Ha azt mondod van akkor vak vagy. Épülnek olyan dolgok amik a mai valós Magyarországon SZÁZADIK kellene, hogy legyen. Mert nálam egy ELÖREGEDŐ lakosság képe van, az öregség pedig egyenesen arányos a betegségek megjelenésével. Prioritás kellene, hogy legyen az, hogy a legprofibb egészségügyünk legyen annak minden velejárójával. És ha az megvan, akkor költeni a szäros focira! Mi, jobboldaliak is megbetegszünk, nem csak a komcsik. Olyankor azt hiszem teljesen tök mindegy, hogy ki milyen érzelmű ha én mint jobboldali keresztény is ugyanazt a kaka ellátást kapom mint amit a többi. Én hiszek a gyermekekben, hiszek a család fontosságában. De a család ott kezdődik, hogy a gyermekeimnek jobb oktatási és sportolási feltételeket biztosítunk mint ami nekünk jut. Érdekes nem? Én tornateremben tornázhattam, a gyerekeim már csak egy tornaszobában tudnának. És igen! Divat lett végre mozogni, kondi terembe járni. Nem, nem csak gyúrás miatt. A sportolás közösségi élménye miatt. Hány ezer év kell, hogy ezt egy jobboldali kormány észrevegye? Igenis, kellenének OLCSÓ de jól felszerelt önkormányzati fenntartásban lévő konditermek. Mert az amit ma elkérnek egy havi bérletért, az megfizethetetlen a vidéki Magyarországnak. Ma még van kedv! Van kedv egy egészségesebb élet élésére bennem. Ha idősebb leszek még ettől is, már nem lesz. De pénzem nincs, hogy megfelelően felszerelt konditermet igénybe vehessek. A fociból meg már kinőttem, inkább nézni szeretem. Szóval az, aki azt gondolja, hogy jobboldaliként nincs igénye az embernek valós gondolkodással jobbra, az téved! Attól, hogy a baloldal tényleg zsigerből mindent tol ami Fidesz és jobboldal, attól még nekünk jobboldali gondolkodásúaknak sem fenékig tejfel a dolog. Pedig lehetne az!!! Ez egészség kérdése is nem csak foci szereteté. Én igényelném, hogy ne csak stadionokban gondolkodjunk, hanem egy népegészségügyi stratégiában, aminek központi szerepe a mozgás és a kondizás. Igen, ma ez a divat! De ha nem megyünk a divat és a trend után, ami ma a kondizás, akkor nem hiszem, hogy sokakat érdekelne a dolog. Így van ez a focival is, ma nem olyan trend focizni mint az 50-es években volt Magyarországon. Ezt ha kell ha nem, le kell nyelni. És amint megemésztette ezt a döntéshozó, azonnal egy mosolygósabb nemzetet lát majd, ami indulatait nemzeti konditermekben vezeti le, nem pedig az utcán. A mozgás endorfint termel, tudjuk a Doktor Szöszi óta, s ebből kiindulva egy boldog ember nem megy tüntetni ha sok mindent el is vágnak előle vagy nem úgy mennek a dolgok.
2017. jún. 10. 20:35
 16/17 anonim ***** válasza:
#11: Azért futballstadionok építésere, felújítására, normál esetben a futball szolgáltatja az alapot, az csak egy "mellékág", hogy amikor nincs meccs, edzés, miegymás, más rendezvényhez is kiadható. Nálunk viszont a futballmeccseken lézengő nézők nem indokolják, hogy lassan " minden faluban" stadion legyen, az "egyéb rendezvények" meg végképp nem.
2017. jún. 11. 17:13
 17/17 anonim ***** válasza:
#13: De igen, Nyugaton" is épitenek stadionokat, például ha a tömegigény (közönség) indokolja, csak ott ez inkább üzlet. Arrafelé még az is megesik, hogy tiltott a futballklubok állami támogatása.
2017. jún. 11. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!