Botka vagy Gyurcsány? Melyik lenne jobb az ellenzék vezetésére, összefogására?
az a gond hogy Gyurcsány nem rossz, de megkaraktelgyilkolták
Botka se rossz, de nem támogatja ellenzék teljesen
Juhász se lenne rossz, mert nagy dolgokat csinál, de néha olyan komolytalan meg béna akciók mögé is beáll
nincs egy nagy, erőskezű, szimpátiát ébresztő baloldali ellenzéki vezető sajnos
s ez meg is látszik, ezért van tényleg ennyi párt, s ezért stagnálnak :/
Ami tragikomédia valójában, és qrcsánynak a diliházban vagy a börtönben kellene max. összefognia. :D
Botkát meg majd megfúrják balon belül a koncért való harcon szerintem.
Feri abszolute kevesebbet csinált mint Viktor
kevesebb lopás, kevesebb korrupció
volt egy kormányzati negyed ügy bumm
Öszödön meg legalább bevallotta hogy ez így nem jó ahogy megy az egész, mert nem történik semmi
onnantól az már csak karaktergyilkolás volt... nem azt mondom h szent, de annyira nem borzalom, mint ahogy beállítják most sokan
szerintem lényegesen kevesebb róható fel a számlájára mint mostani vezetésnek, stadion, kisvasút, túlárazott úszó vb, minden túlárazva, bp-esztergom vasút tgv áron, nem is közeli ismerősi kör óriási mértékű meggazdagodása... és a többi
szóval bár nem hótiszta, de egyáltalán nem rosszabb mint azok, aki mostani vezetésből démonképet kreálnak róla;
mondom ezt úgy, hogy én se akarnám őt az összefogás élére, mert régimódi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!