Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A fideszből kiábrándult...

A fideszből kiábrándult értelmiségieknek miért nincs alternatívája? Hol van egy normális ellenzéki párt?

Figyelt kérdés

Engem egész életemben budapesti fideszes értelmiségiek vettek körül(mondjuk még fiatal vagyok), a szüleim, a rokonaim, az iskolatársaim, barátok, ismerősök, szomszédok szinte mind mind fideszes értelmiségiek/vagy legalábbis azok voltak. Közülük most valóban sokan kiábrándultak, de egyikük sem fog szavazni másik pártra, mert nincs számukra megfelelő alternatíva. Az egyik felük azt mondja, hogy senkire nem fognak szavazni, a másik felük meg még így is a fideszre szavaz, annak ellenére ,hogy egyre kevésbé tetszik nekik, amit csinálnak.

Na de hol van ilyenkor az ellenzék??

Mert az nagyon jól hangzik, h a fideszt egyre kevesebb értelmiségi támogatja, de azt kifelejtették a statisztikából, hogy ezek az értelmiségiek bizony egyetlen használható alternatívát sem látnak a palettán, én is így vagyok vele, azzal a különbséggel, hogy én a fidesszel se szimpatizáltam sosem. Senkire nem fogok szavazni, mert a magamfajtának nincs alternatívája. Minden párt a prolikat, a nyugdíjasokat, a cigányokat, iskolázatlan emberkéket akarja megnyerni magának. Az értelmiséget meg magasról letojják, és nem csak a fidesz, hanem összes többi párt úgyszintén.

2017. jún. 3. 18:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Látom Botka(vagy valamelyik elődje) már átmosta az agyad, így hiába beszélek neked.
2017. jún. 3. 18:52
 12/18 anonim ***** válasza:

Van alternatíva, törpepártok a jobboldalon, de nem tudnak megerősödni. A Fidesz célja, hogy ne kelljen osztozkodnia más pártokkal, "csak a Fidesz", egyébként ha szétforgácsolódnak bukik a jobboldal.

Ma már az MSZP is ezt a stratégiát követi, próbálja kiszorítani a konkurens kisebb pártokat a baloldalon és meggyőzni az embereket, hogy aki le akarja váltani a Fidesz-KDNP-t, új baloldali kormányt akar, annak mindenképpen az MSZP-t kell támogatni, csak így megy.

2017. jún. 3. 18:52
 13/18 A kérdező kommentje:
én egyébként nem vagyok gazdag, de az ismertségi körömben sok ilyen embert ismerek.
2017. jún. 3. 18:55
 14/18 anonim ***** válasza:
78%

"Látom Botka(vagy valamelyik elődje) már átmosta az agyad, így hiába beszélek neked."

Nem, leginkább az mosta ki az agyamat, hogy sok egyeddel találkoztam már tőletek és megtapasztaltam, hogy milyenek, amikor kiszállnak a vadi új, 40 milliós Mercijükből, van rajtuk összesen egy 400 ezret érő ruhaszett és úgy viselkednek, mintha ők uralnák a fél bolygót. Elég is volt belőlük egy életre.

2017. jún. 3. 19:00
 15/18 anonim ***** válasza:
59%

"Látom Botka(vagy valamelyik elődje) már átmosta az agyad, így hiába beszélek neked."

na ezért nincs szerinted alternatíva, ha valaki a fűrered meri kritizálni azt valaki átmosta

az országba egyedül a fidesz próbálná mosni az agyakat, oktatás elpusztítása, vallási kényszer, "aki minket kritizál az kommunista" és hasonló szlogenekkel

ti nem tudjátok mi az 80 ezer forintból élni csak hajtogatjátok hogy tanulni kellet volna, aha igen

mutass egy országot ahol a diplomákból nő az élelmiszer

mutass egy országot ahol a diploma eteti meg hajnalban a jószágot

egyiket se kell lenézni mert más a feladatuk, téged mint embert nézlek le mert egy narancsködös buta figura vagy csak a sakk táblán

2017. jún. 3. 19:08
 16/18 anonim ***** válasza:
72%

Mi az hogy fideszes értelmiségi?

Valaki vagy értelmiségi, vagy fideszes. Döntsd már el!

2017. jún. 3. 19:25
 17/18 A kérdező kommentje:

Félelmetes, hogy itt egyesek milyen egysíkúan gondolkodnak.

Amúgy hányszor írjam még le, hogy soha nem szimpatizáltam a fidesszel. Személy szerint ki nem állhatom a fideszt, mégis úgy írnak itt egyesek, mintha én valami fidesz imádó lennék.

:D :D :D

2017. jún. 3. 19:37
 18/18 anonim ***** válasza:
72%
Mert fidesz imádó vagy.
2017. jún. 3. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!