Fidesz vagy Jobbik?
Nem szeretnék vitát robbantani. Arról van szó, hogy én még soha nem szavaztam. Sokáig, a Jobbik felé hajlottam, de már képtelen vagyok eltúrni azt, hogy undorító dolgokat mondanak a melegekről. Melegként még is hogyan szavazhatnék olyanokra, akik annyira megszállott homofobok, hogy állítólag külön meleg börtönt akarnak azoknak, akik nyilvánosan egymás kezét fogják?
Ha a Fideszre fogok szavazni, és ők nyernek, nem történik az országban változás, és ugyanúgy rosszabbodik a helyzet.
Azt tegyük félre, hogy ha az X faktor megrendezett, egy ilyen nagy döntés miért ne lenne. Nem tudom...
Próbáltam tanácsot adni, hogy kerüljétek el a konfliktusokat.
Erre elhordtok mindenféle szemét trógernek.
Ezért utálnak benneteket, mert keresítek a konfliktust. Mindenféle kézfogás meg utcai smárolással. Szégyenek vagytok.
Igaz, ez nem politikáról szól, de hátha érdekel valakit.
Magyarország egy elmaradott ország minden értelemben. Minden idősebb emberben benne van a régi, szovjet viselkedés és gondolkodás. Rettenetesen konzervatív és a változástól félő társadalom vagyunk. Folyamatosan másokkal foglalkozunk ahelyett, hogy saját fejlődésünket helyeznénk előnybe. Tökéletes példa erre a melegek kézfogása. Elég elfoglalt ember vagyok, mit érdekeljen engem az, ha az utcán valaki egymás kezét fogja? Megyek tovább, semmi közöm hozzá. Valakinek meg igenis szüksége van rá hogy érezze hogy ott van neki a párja. Akit ez zavar annak pont ez hiányozhat. Nem tudok elképzelni más dolgot. Én nem szavazok, mert nincs olyan párt aki esélyes lenne és pozitívan hatna az országra.
"Próbáltam tanácsot adni, hogy kerüljétek el a konfliktusokat. "
Erre gondolsz? "Miért nem tudtok melegek maradni otthon a 4 fal közt." ""Nincs bajom a melegekkel, de miért akartok ezzel még feltünősködni is?" Csak mert ez legnagyobb jóindulattal sem nevezhető tanácsnak.
"Erre elhordtok mindenféle szemét trógernek. "
Ki mondta kettőnk közül, hogy melegeket fog verni? Biztos nem én.
"Ezért utálnak benneteket, mert keresítek a konfliktust."
Te kerested a konfliktust, azzal hogy ilyen semmirekellő alak vagy.
"Mindenféle kézfogás meg utcai smárolással."
Csak kézfogásról volt szó, és még mindig nem tudom, hogy miért zavarna. Lehet azért, mert igazából azért nem sétáltok kézen fogva az állítólagos barátnőddel, mert ő nem akarja, mert undorodik tőled? Nem csodálom.
"Szégyenek vagytok."
Mert nem tetszenek a fiúk? Ez aztán főben járó bűn. Az mennyire szégyenteljes, hogy bunkózol, megsértődsz, mert bunkónak tartunk téged emiatt, megint beszólsz, majd újra eljátszod hogy te csak segíteni akartál, hogy aztán egyből megint beszólj. Senkinek sem ártok azzal, ha barátnőt szeretnék, te viszont pazarlod a drága levegőt. Legalábbis nehezen tudom elképzelni, hogy egy ILYEN embernek bármi haszna is lenne.
32: Egyet értek veled, köszönöm szépen hogy ezt leírtad.
Mit nem lehet azon megérteni, hogy a kézfogás nem provokáció? Hogy, aki bántani akar két embert mert megfogja egymás kezét arra egyáltalán nem az a normális reakció, hogy ne fogjátok meg mert ti provokáltok?
Nem veszed észre, hogy pont veled van baj? Nagyon nem akarod megéretni, ha ezért utálni akarod a melegeket hajrá, de nem sok önkritikád van.
jobbik
a fidesz 3X leszerepelt már 11 év nyomort hozva az országra és létbizonytalanságot
a jobbik még nem szerepelt le
választhatok a biztos 3X xar vagy a talán közt a talán még mindig biztosabb mint 3 adag xar
Jobbik.
Amióta a fidesz van az "élen" azóta mi lett jobb? Mi javult? Könnyebb lett valami? Semmi... Adjunk esélyt a jobbiknak mert ha részletesen értesülnének a jobbik "tervéről" az ellenzők rájönnének, hogy van igazság és megbízhatóság a dolog mögött...
Fideszre semmiképpen nem szavaznék.
Aljas, hazaáruló tolvajbanda.
Taktikai okokból egyéniben gondolkozom a jobbik jelöltjén.
Listán semmiképpen. Emlékszem mit műveltek, miket mondtak régebben.
De félek.
Nem hiszem el nekik, hogy valóban felhagytak a náci múltjukkal, eszméikkel.
Félek, hogy ugyan azt csinálják a "cukiság kampányukkal" mint a hasonszőrű Le Pen féle csürhe a franciáknál.
Abban se vagyok biztos, hogy nem lépnek koalícióra a fidesszel, ha úgy alakul. Vona politikai karrierje abból a polgári körből indult ahol O1G is tag volt.
Nehéz ügy, nem könnyű dönteni.
Listán egyikre sem , abban biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!