Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fidesz vagy Jobbik?

Fidesz vagy Jobbik?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék vitát robbantani. Arról van szó, hogy én még soha nem szavaztam. Sokáig, a Jobbik felé hajlottam, de már képtelen vagyok eltúrni azt, hogy undorító dolgokat mondanak a melegekről. Melegként még is hogyan szavazhatnék olyanokra, akik annyira megszállott homofobok, hogy állítólag külön meleg börtönt akarnak azoknak, akik nyilvánosan egymás kezét fogják?

Ha a Fideszre fogok szavazni, és ők nyernek, nem történik az országban változás, és ugyanúgy rosszabbodik a helyzet.

Azt tegyük félre, hogy ha az X faktor megrendezett, egy ilyen nagy döntés miért ne lenne. Nem tudom...

2017. máj. 27. 08:40
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

Estádio de Felchút

"A homoszexualitás magánügy."

Ugyanannyira mint bármelyik szexuális irányultság. Valóban, az én dolgom, hogy kiket szeretek, azonban, úgy gondolom, jogom van megfogni annak a kezét nyilvánosan, akiét akarom, amíg nem ártok vele senkinek.

Magyarországon, sőt, világszerte, a kézenfogva járás a szeretet jele, ezért természetesen én is szeretném. Komolyan, valaki írja le, hogy kit bántanék vele? Tartózkodjunk a Jobbik féle tündérmesétől, hogy meleg lesz a gyerek ha ezt látja. Két meleggel találkoztam életemben, és akkor már régen túl voltam azon a felismerésen, hogy meleg vagyok. Ellenben a környezetemben voltak homofob emberek gyerekkoromban.

"Ha pedig az alapján szavazol, hogy milyen a szexuális orientációd, akkor nagy a baj..."

Előbb írtam, hogy nem érdekel, amíg nem tesznek drasztikus lépéseket ellenem. Szerintem ez teljesen normális felfogás. Tegyük fel, hogy te roma vagy. Ha azt hallod, hogy a Jobbik utálja őket, te sem akarnál rájuk szavazni, mert tudnád, hogy károd lenne belőle. Mi ezzel a probléma?

2017. máj. 27. 10:04
 22/42 anonim ***** válasza:
94%
#1: "Nem kell fogni egymás kezét. Én se fogom a barátnőm kezét..." Hát, lehet, hogy bennem van a hiba, de ez nem hangzik túl meggyőzően.
2017. máj. 27. 10:12
 23/42 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem akarom feszegetni a meleg témát, de valamit még szeretnék elmondani. Két homofob heteronak születhet meleg gyereke, ahogyan két meleg által felnevelt gyerek is lehet hetero. :)
2017. máj. 27. 10:13
 24/42 anonim ***** válasza:
60%
Ez rendben van, de miért pont a leginkább homofób pártoktól vársz segítséget?
2017. máj. 27. 10:21
 25/42 A kérdező kommentje:
Környezet befolyásából származó elfogultság, amin igyekszem változtatni azzal, hogy támpontot keresek a kérdésemmel. Igaz, jobb lett volna, ha minden pártról kikérem a véleményeteket...
2017. máj. 27. 10:29
 26/42 anonim ***** válasza:
3%

Fogjátok csak egymás kezét, hát ha belétek kötnek és jól megvernek. Sokan keresik az alkalmat, kibe mikor köthetnek bele.

1es vagyok. Nem zavar, hogy ezzel csak jót akartam? Hogy ne kerüljetek ijen miatt konfliktusba.

2017. máj. 27. 12:12
 27/42 A kérdező kommentje:

"Miért nem tudtok melegek maradni otthon a 4 fal közt.

Nincs bajom a melegekkel, de miért akartok ezzel még feltünősködni is?"

Igazad van, csupa jó szándék árad ebből a két mondatból, mert másra sem vágyok, mint feltűnősködni egy ilyen polgárpukkasztó cselekedettel.

Egyébként nem "ijen", hanem "ilyen". Bár távol esik tőlem a nyelvtan náciság, de talán ezzel én is segítettem. Otthon a négy fal között talán neked a helyesírási kéziszótárat kellene olvasnod. Persze én is vétek hibákat.

Remélem nem haragszol, amiért kissé ellenséges stílusra váltottam, de egy ici-picit feldühített amit írtál. Szíved joga ha te ezt nem szeretnéd csinálni, de ettől függetlenül én ugyanúgy akarhatom. Ez olyan, mintha nem mondhatnám a másiknak hogy "szeretlek". A következő ez lesz, amit majd beakarnak tiltatni. Vagy ez már beletartozik a melegség "népszerűsítésébe"?

Ha te tényleg egy jó szándékú ember vagy, legközelebb ügyelj jobban arra, hogy ne sérts meg másokat közben.

2017. máj. 27. 12:46
 28/42 anonim ***** válasza:
92%

'Fogjátok csak egymás kezét, hát ha belétek kötnek és jól megvernek. Sokan keresik az alkalmat, kibe mikor köthetnek bele.

1es vagyok. Nem zavar, hogy ezzel csak jót akartam? Hogy ne kerüljetek ijen miatt konfliktusba."

És ez szerinted rendben van? Ezért nem kell olyanokat a parlamentbe juttatni, akik pofára ítélik meg az embert. Mert én rohadtul nem akarok olyan vezetést akiknek alap hogy szexuális beállítottság, vagy bőrszín alapján ítélik meg az embert, és elfogadható a szemükben azoknak a bántalmazása, HOLOTT nem ártottak senkinek. És ha bántják az áldozat hibája? Ne már... Minden politika rossz ami a gyűlölködésen alapul.

2017. máj. 28. 05:51
 29/42 anonim ***** válasza:
3%
Hajrá jobbik!
2017. máj. 28. 11:32
 30/42 A kérdező kommentje:
Most komolyan, ez minden, amit mondani tudsz? Ez már tényleg szánalmas. (% alapján tudom hogy az egyes válaszadó vagy. Remélem, ha nagycsoportos leszel, kinövöd azt hogy ilyen vagy)
2017. máj. 28. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!