Milyen lesz a Jobbik stilusa parlamentben szerinted?
Esetleg megalkuvó,következetes,határozott,vádaskodó,jól érvelő? Vagy ilyen lesz,ahogy Szegedi Csanád már bemutatkozott?
http://www.youtube.com/watch?v=mEeWfEPu9l4&feature=related
"Én bíztam benne, hogy a választások után nyugalom lesz, meg béke, látva a reális eredményeket, de nem, még mindig az megy az oldalon, hogy a jobbikosok azt hiszik, ők a nemzet, mindenki más meg hazaáruló."
aha
ti akarjátok minden áron mocskolni a Jobbikot
ez a hobbitok
de nem hagyjuk a hazugságot szó nélkül
ha ez nektek nem tetszik a ti bajotok
DE MINDIG TI KEZDITEK!
az igazság álarca mögé bújva terjesztitek a hazugságaitokat
16:11
A jobbik nem a nemzet. A jobbik az egyetlen nemzeti párt, amely a magyar nemzeti érdekeket figyelembe véve teszi a dolgát.
79
Is. Meg a FIDESZ meg az LMP, meg azok, akik szartak az egész szavazásra.
0
Ilyen stílusú szövegeket utoljára az ötvenes évek üzemi lapjaiban olvastam.
"csak szeretnéd hogy a Jobbik elbukjon
megsúgom nem fog"
Már a választási eredmények ismertetésekor elbukott. Hová lett a kétharmados győzelem? Hová lett az MSZP megelőzése? A Jobbik tábor jelentős része abban a pillanatban elkezdett visszaállni az MSZP mögé, ahonnan jött. Ott több esélyt látnak a Fidesz és Orbán-gyűlöletük kiélésére, mint a röhejes Jobbikban.
A jobbik nem a nemzet. A jobbik az egyetlen nemzeti párt, amely a magyar nemzeti érdekeket figyelembe véve teszi a dolgát.
És mi a magyar érdek? Az gyenge, vagy az erős forint? A szellemi függetlenség, vagy a kötelező körök még az oktatásban is? Az egyéniség fejlesztése, vagy a kollektív tudat erősítése? A centralizált, vagy a decentralizált állam?
A Jobbik nem a "magyar érdekeket" képviseli, hanem azokat az értékeket, amik az ő tagjainak fontosak, ugyanis nincs olyan kérdés, amiben ne lenne legalább egy-másfél millió másképpen gondolkozó.
"A jobbik az egyetlen nemzeti párt, amely a magyar nemzeti érdekeket figyelembe véve teszi a dolgát. "
A Jobbik az a párt, amely a Pozsony-Moszkva-Teherán tengely érdekeit figyelembe véve rombolja Magyarország érdekérvényesítő képességét.
16:26
wuhahaaha
ezt honnan szedted? bayer irta? vagy a népszabóság? gondola?
menj izraelbe te is. provokátor.
35-ös
überpolitika lesz számotokra az elkövetkező években.
zsidóknak,komcsiknak kuss lesz ám a neve (rád is céloztam)
Egyre erősödik a Jobbik.
2% -os kispártból Parlamenti párt lett, akikről egyre többet hallani, és feltudják húzni az egész Parlamentet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!