A Fidesz április 11-én kinyírta önmagát?
Perge Ottó publicisztikája :
"A Fidesz kudarca biztosra vehető - avagy hazánk sorskérdései a jelenlegi keretek között megoldhatatlanok"
(máshol nincs meg a cikk)
Beszédes kép : Deutsch-ék a győzelem éjszakáján - tudják mi következik.
"Megfigyelhető, hogy a Jobbik szimpatizánsai -bár kézzel-lábbal tiltakoznak, ha lenácizzák, lenyilasozzák őket- előszeretettel olvasnak nyilas lapokat... "
Kár hogy nem vagyok jobbikos és nyilas sem.
Ha ettől jobban alszol:NOL, MN, Index, Kuruc, sőt néha még a kommunista.net-et is átnyálazom :)
17:49 kösz, legalább mi realisták tartsunk össze :)
Ezek mind-mind egyszer robbanni fognak.És ezekre demokratikus keretek között nincs megoldás.
A Fidesz elkezd majd szépen lebomlani.
Most vannak a hatalmuk csúcsán, de magasról nagyot lehet esni :)
ma 13:54
2002-ben és 2006-ban már megjósolta a baloldal, hogy ennyi kudarc után most már a Fidesz biztosan szétesik, Orbánt leváltják, és a jövőben a politika az MSZP és az SZDSZ versengéséről fog szólni. Azóta megszűnt az SZDSZ, az MSZP a szétesés szélén van, és a Fidesz erősebb, mint valaha. Épp a megfelelő pillanat arra, hogy megjósoljátok a Fidesz elkerülhetetlen, biztos és megsemmisítő végét és a baloldal elsöprő jövőbeli sikereit :)))))
Tehát semmi más nem számít csak a Zorbán legyen hatalmon.
El lehet menni? Ezt mintha már hallottam volna valakitől:)
Ugyanolyan agyhalott,kádárista fanatikusok vagytok,semmivel sem vagytok jobbak mint az "ellenség".Tipikus más szemében a szálkát...
14:47
"2002-ben és 2006-ban már megjósolta a baloldal, hogy ennyi kudarc után most már a Fidesz biztosan szétesik"
Azzal nem számoltak a szocionisták hogy előidéznek egy belső válságot, majd erre rá jön egy világválság :)
"MSZP a szétesés szélén van"
Ház azért én ezt nem mondanám, csupán megcsappant a népszerűségük...még mindig 1 millió szavazójuk van.
"Épp a megfelelő pillanat arra, hogy megjósoljátok ... és a baloldal elsöprő jövőbeli sikereit :)))))
Ezt légyszíves idézd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!