Fideszesek, Ti komolyan elhiszitek, hogy Brüsszelt meg kell állítani?
Komolyan úgy gondoljátok, hogy Magyarország kormánya alapból egyébként nincs feljogosítva arra, hogy Brüsszel ellen hozzon törvényeket (annak ellenére, hogy jelenleg is folyamatosan szegi meg az EU-s irányelveket), de ha megkérdezi a népet erről, utána már fel lesz jogosítva és legitim lesz minden ilyen törvény?
Nem gondoljátok, hogy valójában ez egy propaganda fogás, amely célja a nép választások előtti, közpénzből történő behülyítésére?
Nem gondoljátok, hogy ezeket a közpénzeket egyébként sokkal hasznosabb dolgokra is el lehetne költeni (pl. egésszégügy, oktatás, stb.?)
Bár így lenne kettes, bár így lenne. Szerintem a legnagyobb rossz a jelenlegi kínálatból.
Én azért bízom benne, hogy nem minden fideszes ennyire hülye, és lesz akinek ezt már nem veszi be a gyomra.
Kettes, sajnos én úgy látom, hogy a Fidesz nagyságrendekkel korruptabb, mint az ezt megelőző kormányok voltak, vagy a jelenlegi ellenzék összesen..
A jelenlegi ellenzék szánalmas, ez tény, DE ...
Aki velük szemben mégis inkább a Fidesz korrupcióját támogatja akár egy szavazattal is, annak szerintem nemcsak a lelkiismeretével kellene elszámolnia, hanem azokkal is, akik az elmúlt években a Fidesz miatt vándoroltak ki (egyszerű munkásemberektől kezdve orvosokig, mérnökökig), vagy azokkal, akik kórházi fertőzésekben haltak meg, vagy a befizetett adónkból elvárható minimális jóléti feltételek elmaradása híján meg sem születtek...
Nem beszélve azzal az egyre növekvő rétegrtől, aki egyre inkább él mélyszegénységben annak ellenére, hogy az ország papíron ugye fellendül...
Mi lesz itt 2019 után, amikortól Magyarország már nem fogja kapni az EU-tól a felzárkózásra vonatkozó támogatásokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!