Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az elvakult Fideszesek hogy...

Az elvakult Fideszesek hogy tudják mindenben csak a jót látni?

Figyelt kérdés

Itt, GYK-n is van néhány ( egy 63, ket 30 valamennyi és egy 20 valamennyi %-os válaszoló biztosan ) teljesen elvakult Fideszes, akik nem képesek meglátni a rosszat. Az egészségügyről nem alkotnak véleményt, de szerintük jó, meg amúgy is "az emeszpé hibája az egész, az elmúltnyócév miatt van". A tanár tüntetés baloldali ( liberális ) tüntetés és csak lusták a tanárok ( érvek: kevesebb munkát és magasabb fizetést akarnak ) szerintük. A migráns válság kezelése tökéletes ( bár nem tökéletes, ezzel az intézkedéssel én is egyet értek ), a határon lévő rendőrök és katonák helyzetéről pedig nem beszélnek ( "ez a munkájuk" ). A Fidesz által bevezett dolgoknak is mindig csak a jó részét emelik ki, de azt nagyon ( CSOK, [ közmunka által ] munkahely teremtés, adó kedvezmények, rezsi csökkentés, stb. ). És persze mindenki szegény O.V. és baráti köre ( Mészáros Lőrinc, Andy Vajna, stb. ) ellen esküdött össze mindenki ( baloldal, ellenzék, Nyugat-Európa, EU, illuminati ). Ugyanis mindenki féltékeny rájuk, mert ők szerencsések és tehetségesek ( mármint O.V. köre ).

A hátrányokról szó sem esik.

2016. ápr. 11. 17:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem betegség lehet, már ezen én is gondolkoztam. A legegyszerűbb, legátláttatóbb dolgokhoz is vakok. És védik a Fideszt mintha ez lenne a feladatuk, szerintem az ilyen életben elnyomott emberek az ilyenek. Akik tűzön vízen át védik azt akit "mocskolnak" csak hát okkal mocskoljuk ezt a kormányt. Ja, hozzáteszem sok Fideszes munkatársam van és csak a neten nagyszájúak, melóba mikor politika van akkor csend honol.
2016. ápr. 11. 17:18
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Gondolom bérkommentelők! Az a dolguk hogy a fidesz-t fényezzék.
2016. ápr. 11. 17:20
 3/11 anonim ***** válasza:
6%
2016. ápr. 11. 17:23
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
Mert elvakultak. A fideszesek a legostobább, legelvakultabb emberek. A jobbikosok legalább gondolkodnak, de ezek nem. Pedig őket veri át a legjobban a pártjuk. A Fidesz felvett egy nemzeti mázt, és sokan hisznek neki, pedig elképesztő dolgokat tesznek a nemzet ellen is.
2016. ápr. 11. 17:38
 5/11 anonim ***** válasza:
58%

Annyi a zárójel, hogy egy program nyelvként lefutna...

Én véleményt alkotok, de még így is Fidesz pártit. Nem vagyok vak, nem csak a jót látom és nem érdekel ha lepontoznak.

Az egészségügynek inkább örülök, hogy van. Nem jó, de egy olyan feneketlen gödör, amibe senki nem rak semmit csak használja. Ez a gödör szerintem stadionok által se lenne jobb, mert ugyan úgy elfogyna. Akár elhiszitek, akár nem. Nem az Mszp hibája, hogy nincs pénz mindenre, csak az igényei az embereknek hatalmas, de nem azt nézik mi van tőlünk Keletre, hanem Nyugatot akarunk. Ahhoz még 10-20 év kell és nem olyan emberek, akik lelépnek az első repülővel. Én az embereket okolom nem a kormányt. Amerikai álom a mai divat egyébként, mindenkinek iphonet és sturbucksot, csak akk fizetős iskolát és egészségügyet is?... A tanár tüntetés meg mi, ha nem ellenzéki megmozdulás? Az oktatás már 20 éve rossz Mo-n, a bürokrácia ellen tüntetnek a tanárok, ami javítana rajta, de a tanárok minősége - mennyisége is nevetséges. Aki nem tudja az tanítja, de elvárjuk hogy tudják. A migráns kezelést megoldani nem egyszerű, de lehetőségekhez mérten szerintem jól döntött a Fidesz. A határon lévő rendőrök helyzete elég katasztrófális volt, főleg akkor amikor gyerekeket dobtak át a kerítésen és kövekkel hajigáltak a migránsok. Én tisztelem őket, megvédték az országot viszont nem tehettek ők se többet, mint amit kiosztottak nekik.

Az ellenzék pártolása nem elvakult egy kicsit? A

2016. ápr. 11. 17:38
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
A fideszesek azt hiszik hogy egy rozsdás Trabadt kasznira elég ráírni hogy Luxus Mercedes és máris polgárpukkasztó módon hasíthat vele. Vagyis azt hiszik hogy Magyarországon is elég olyan dolgokat bevezetni ami a bezzeg nyugaton van, tehát kapitalizmust, demokráciát, jobboldali kormányzást, és ettől itt is nyugati életszínvonal lesz. Ez épp olyan mint amikor az afrikai bennszülöttek szalmából elkészítették egy repülőnek a pontos mását, majd sehogy sem értették miért nem repül, pedig méretre és alakra pontosan úgy néz ki mint amit láttak le és felszállni.
2016. ápr. 11. 17:53
 7/11 A kérdező kommentje:

5# ritka értelmes komment. Tényleg az, nem ironizálok. Van eleje, vége, állítás, indoklás, pont ezért megy a zöld.

De nem értek vele egyet. Az egészségügy pont nem egy feneketlen kút. Igaz, hogy csak nyeli a pénzt, de akkor nem is kell rá költeni? Feleslegesek a több tíz ( akár száz ) milliós eszközök, amik azért vannak, hogy te meggyógyulhass ha bajod van, mert hát az egészségügynek nincs bevétele?

Abban is igazad van, hogy túl sokat akarnak az emberek. Ezt én is rengetegszer hangoztatom ( és sok embernek nem is tetszik ).

A kelet felé tekintés se pontos. Ha neked van egy másfél szobás panel lakásod, miért fogsz tovább dolgozni, mi lesz a következő célod? A: semmi, mert Pistinek csak egy szobás lakása van, Gazsinak meg csak egy összetákolt putri az erdő szélén és hát milyen jó neked, mert a tied nagyobb VAGY B: egy nagyobb lakást / egy házat akarsz majd venni, merthát egy kertesház az csak egy kertesház, vagy ha nem is az, akkor is egy 3-4 szobás lakás sokkal jobb és élhetőbb, mint a mostani tied? Na? És ugyanez van a mi esetünkben: nem Afrikához meg a Közel-Kelet szegény országaihoz vagy Európában Romániához és Szerbiához kell hasonlítani. Persze abban is van igazság, hogy ne Nyugat-Európát nézzük. De akkor nézzük a saját régiónkat, azaz Közép-Európát. Németország Európa első számú hatalma, a világ egyik gazdasági nagyhatalma országa. Ausztriának is jóval erősebb a gazdasága. De még Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Szlovénia is megelőz minket. Horvátország kb velünk egy szinten van, Szerbia meg háborús zóna...

2016. ápr. 11. 18:02
 8/11 anonim ***** válasza:

# 5/7 Időpont ma 17:38

"hanem Nyugatot akarunk. Ahhoz még 10-20 év kell és nem olyan emberek, akik lelépnek az első repülővel."

Tudod, az a baj, hogy ugyanezt mondják 17 éve. Az már majdnem 20. Csodálkozol, hogy nem hisznek ezeknek?

Tudod, az a baj, hogy már a nagyapámnak is azt mondták (aki az 1800-as években született), hogy "na, most csak egy kicsit össze kell szorítani és akkor jobb lesz a gyerekeknek, unokáknak". Csak azt hagyták ki, hogy a vezetőink gyerekeinek és unokáinak. Csodálkozol, hogy mindenki aki tud inkább lelép innen, amíg tud? Én nem.

"A tanár tüntetés meg mi, ha nem ellenzéki megmozdulás?"

Csak azzal ne gyere, hogy az egyiknek a nagyapja ÁVO-s volt, a másiknak meg a barátjának az anyjának a szobatársát egyszer látták szavazni az MSZP-re.

"Az oktatás már 20 éve rossz Mo-n, a bürokrácia ellen tüntetnek a tanárok, ami javítana rajta, de a tanárok minősége - mennyisége is nevetséges. Aki nem tudja az tanítja, de elvárjuk hogy tudják."

Jó, és akkor mit tegyenek? Hagyjuk úgy, mint az egészségügyet, aztán majd összedől ez is?

"A migráns kezelést megoldani nem egyszerű, de lehetőségekhez mérten szerintem jól döntött a Fidesz. A határon lévő rendőrök helyzete elég katasztrófális volt, főleg akkor amikor gyerekeket dobtak át a kerítésen és kövekkel hajigáltak a migránsok. Én tisztelem őket, megvédték az országot viszont nem tehettek ők se többet, mint amit kiosztottak nekik."

A fidesz áthárította a problémát. Ez nem megoldás, tudják ezt ők is jól. Csak ugye ugyanúgy kellett a bosszú, mint a görögöknek. Ez a probléma.

2016. ápr. 11. 21:45
 9/11 anonim ***** válasza:
44%
És az elvakult Fidesz-ellenesek hogy tudják mindenben csak a rosszat látni? Pontosan ugyanolyanok, mint a másik tábor.
2016. ápr. 11. 22:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Kényelmesebb belerángatni magukat egy illúzióba, mint esetleg meglátni a valóságot.
2016. ápr. 11. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!