A Jobbik hogyan viszonyul ezekhez a dolgokhoz?
Vallás
Melegek jelenlegi jogainak megtartása
Oktatási rendszer
Környezetvédelem
1,Szigorúan a kereszténységet kell támogatni és "erőltetni".
A kereszténységet bevonnák jobban a közügyekbe,növelnék a papok jelenlétét és támogatnák az egyházakat és tevékenységeiket.
2,A jobboldal szerint a homoszexualitás betegség és deviáns viselkedés,így a melegeket semmilyen jog nem illeti meg,sőt büntetni és tiltani kell ezt a viselkedést.
3,Megszüntetnék a kétszintű érettségi rendszerét,újra lenne külön érettségi és felvételi és kötelező jellegű bentlakásos iskolákat hoznának létre a kevésbé jól teljesítő gyerekeknek
(zárójelesen megjegyzem,ha visszaállítjuk a kétszintű érettségit a régire,akkor innentől a magyar gyerekeket elvágják attól a lehetőségtől,hogy pár évet külföldön tanuljanak a szakjukból,így rengeteg tapasztalattól és nyelvtudástól esnek el)
4,Főleg a hulladékkezelésen változtatnának,más terveik ezzel kapcsolatban nincsenek.
Egyébként nem vagyok jobbikos,csak szeretem tudni az összes párt programját.
Vallás: nem erőltetik a kereszténységet, de nem is tiltják.
Melegek jelenlegi jogainak megtartása: csak a b_zipropagandát tiltanák, de nem büntetnének senkit azért, mert b_zi.
Oktatási rendszer: többet költenének rá, és minden bizonnyal visszacsinálnák a Fidesz hülyeségeit.
Környezetvédelem: fontos, de csak ésszerű mértékben, pl. Paks 2-t nem fújnák le.
1 a történelmi keresztény egyházakat pártolnák.Szektákat kevésbé
2. Melegek jogait megnyírbálnák, ha szabad megjegyezni az erkölcsileg kétes liberális rendezvényeket is.
3. nem tudom
4. nem tudom
1. "Nem zavar, ha mecsetek épülnek"
2. "Nem tiltanám be a Pride-ot"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!