Mért tiltották be a kommunista pártok létrehozását az Eu-ban?
Nem tiltották be.
Németországban minden évben van náci tüntetés is,náci jelképekkel...
>> Mért tiltották be... Vagy nem tiltották be ?
Találó a neved !
"Németországban minden évben van náci tüntetés is,náci jelképekkel..."
Ez most komoly? Én úgy tudtam a németek erre nagyon harapnak.
Sajnos nem!Lásd neonáci.Amit nem reklámoznak és a történelem könyvek sem tesznek róla említést,ill.titokként kezeltek.Német emberektől kaptam az infot.
A második világháborút elvesztették a Németek,de a tervükről nem mondtak le,arra vonatkozólag,hogy a Német naggyá legyen.Ami nem ment erővel,azt ésszel fogják elérni.Már 1946-ban az euró mint pénznem már kész volt.1947-ben már a minta kész is volt.A többit már nem nehéz kitalálni.Elég csak ha vissza nézel az időben.A határok az eu-s tagállamokban megszűntek.Németek azok akik diktálnak,vagy diktálni akarnak........ Hogy mi a vége a tervnek!Nem tudom,de ez ahol tartanak a folyamat része csak.
Ha most valaki le akarna kiabálni az állításom miatt,kérem,ne tegye,felesleges.Ha az infom hamis akkor én is hazudtam.Viszont kamionoztam és Német ország több tartományában hallottam ugyan ezt a tézist egybe hangzóan.Mindenki döntse el a saját száj íze szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!