Mivel foglalkozott egy KISZ-es? Mivel foglalkozott a KISZ?
15.58.
Nem emlékszem ideológiai nevelésre. De a tagdíjfizetésre igen. Bár nem emlékszem, mennyi volt, biztos kevés.
És a párttagsághoz másik 2 párttag ajánlása kellett, nem kisz akármi.
És a kisz titkárok egyszerű mezei kisz alapszervezetekben semmi különös emberek voltak, csak adminisztratív dolguk, volt, hogy milyen programok lesznek, ki nem fizette még be a tagdíjat, ilyesmi.
A több, sok alapszervezet fölötti KISZ titkárok már más tészta, mint pl. az iskolai-egyetemi KISZ titkárok. Mint amilyen a Gyurcsány volt, azt hiszem. Mert nekik voltak kedvezményeik, egyenesen vezetett az út a függetlenített párt állásokba, jó fizetéssel. Amiből persze levonódott a párt tagdíj, ami progresszíven emelkedett.
Hogy hogy lehetett valaki tag? Inkább azt nem tudom, hogy hogyan NEM lehetett tag. Mindenki az lett, kérni nem kellett. Ha valaki nem fizette a tagdíjat, befizették közösen, nem problémáztak.
Talán az egyházi iskolákba járóknak más volt.
Gimnázium elsőben kezdődött, év végére szerintem mindenki az volt. Olyasmit nem mondott senki, hogy kiszes vagyok, mert mindenki az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!