Vona és Gyurcsány miért viselik ilyen nehezen, hogy nem ők vannak hatalmon? Egyszerűen látszik, hogy szenvednek, rúgkapálnak, szinte őrjöngenek, de mégsem tudják leváltani Orbán Viktort, és nem is fogják valószínűleg.
# 9/10 Időpont ma 16:30
"Jobb terv volt a "nem csináltunk semmit négy évig"? Tudod Te egyáltalán mit művelt ez az ember?"
Igen, és igen.
"Megvették a bankok kilóra, ránk hozta a devizahitelt, holott tudta, hogy nem csinálnak semmit és a gazdaságunk totál a padlóra fog esni."
A devizahitelt az első Orbán-kormány hozta be, csak szólok.
"Az EUR 220-ról 300-ra húzott." + "2010 óta nem romlik a forint, ha nem tűnt volna fel."
Hazudsz, és csúsztatsz.
1) Gazdasági világválságról gondolom nem hallottál.
2)
USD-HUF:
EUR-HUF:
Szóval egyrészt GYF vitte le 225-re, a válság vitte fel, 2010 óta romlott is.
"Osztogatták a segélyt fél évig mindenkinek. Privatizáltak mindent és a haveroknak adták el (ugyanúgy, mint a Fidesz most)."
Ő, nem.
"Megvették a nyugdíjasokat kilóra a 13. Havi nyugdíjjal, ahogy megnyerték a választást, el is törölték."
Igen, 3 évvel később, a válság hatására. Az tényleg ahogy megnyerték :-D
"Orbán kiépítette a kis korrupt hálózatát, de akkor sem volt semmi megállítani azt az eszetlen pusztítást Gyurcsány "tervével"."
Milyen pusztítást, mesélj.
"Eljüldték a Bajnai által hozott keresztet (IMF) melegebb éghajlatra, rezsit csökkentettek, elszámoltatták a bankokat és én személy szerint bizony nagyon sokat megérzek belőle!!!"
Az IMF olcsóbb volt akkoriban, a rezsidíjak fidesz nélkül is csökketek volna (lásd a nyersanyagok világpiaci ára), a bankokat meg úgy elszámoltatták, hogy azóta is te fizeted csak nem vagy hajlandó észrevenni.
"NEM vagyok fideszes, mert beképzeltek és nem hajlandóak engedni, tárgyalni, de valljuk be, nem ők rongyolták a földig az országot, na és ki ne lenne korrupt hatalmon? Te talán nem a haverjaidnak osztanád a pénzt?"
Valóban nem ők rongyolták földig az országot. Ide jelenidő illik: ők rongyolJák földig az országot.
És én nem lennék korrupt hatalmon. A haverjaim szakértők, és szakértő munkát végeznének. Nem matelcsy és hasonlók. És bsznám nyakon ha milliárdokat lopna ki az államkasszából.
"A korrupció sajnos emberi tulajdonság, pénzből élünk."
A szaporodás is emberi tulajdonság, mégsem vesszük jó néven a nemi erőszakot.
"Ha ennyire szidjátok Orbánt, belegondoltatok, mi zajlik Németországban? Egész Európát tönkreteszi a kormányuk, hogy a segély-szervezeteiken keresztül gazdagodjanak. Na ez a ciki."
"Ha ennyire szidjátok Orbánt, belegondoltatok, mi zajlik Németországban? Egész Európát tönkreteszi a kormányuk, hogy a segély-szervezeteiken keresztül gazdagodjanak. Na ez a ciki."
Tudod, mi a ciki?
Hogy ferdítesz, hazudsz, mutogatsz!
És tudtam, hogy ti mindig a "migránsokkal" érveltek, mintha más téma nem lenne!
Ezen kell még most is csámcsogni?
Az a másik CIKI dolog, hogy 25millió dollárt osztogat Viktor Mongóliának!
De kérdem én, mire fel?
Itthon nincs kit támogatnia a kormánynak?
És miért kell egy szerb foci akadémiát 3milliárd Forintért támogatnia Orbánnak?
Miért?
Akkor Gyurcsány jobb volt?
Mérföldkővel jobb volt!
Semmiből nem csinált politikai hasznot, mint Orbán a migráns helyzetből, vagy pedig a Veronai balesetből ( [link] ) és nem volt erőszakos, zsarnok, hataloméhes, megalomániás!
Gyurcsány csak 1x volt miniszterelnök és pont az öszödi beszéde miatt kell őt gyűlölnötök?
"Mégis ki lövette a tüntetőket, veretett össze ártatlan öreg embereket 2006. Október 23-án???"
A "békés tüntetőket", akik betörtek az MTV székházba és autókat gyújtottak fel? :D
Megérdemlik a szemklilövetést!
És ki szervezte az ostromot, na, ki, szerinted? :D
# 18/18 Időpont ma 18:41
Vitya ellen több és nagyobb tüntetés volt csak szólok :-) Persze, ott nem volt egy 200 fős csőcselék akik civilek autóját gyújtsák fel, ott javában értelmiségiek voltak. Nem nekik kínos.
Mellesleg bezzeg amikor feri beszélt öregecskedő feleség lecseréléséről, akkor ment a hiszti a kamujobberektől. Trump meg lecserélte, akkor meg dícséretes dolog :-D
(szóval szerintem Trump feri embere, aminek ghcire örülnék, kamujobboldaliaink állát hólapáttal kéne a földről kapargatni :-D)
Ilyen agymosottal, mint veled, "kedves" 73, nem tárgyalok veled :D
Úgyis csak az ellenzékre vagy képes mutogatni :D
"Másban meglátjátok a szálkát!
Magatokéban még a gerendát sem!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!