Arra gondolsz mibe harapnék inkább, a kakába vagy a kukiba?
Hát a kakába.
2010. máj. 5. 21:21
32/54 anonim válasza:
Vicces látvány, ahogy a sok jobbikos összegyűlik és egymás hátát veregetik. Mint amikor a birkák összebújnak. Persze lúzerek, nem azért, mert a pártjuk vesztett és ezután is mindig veszteni fog, hanem mert ez a párt a Lúzerpárt. Arra jött létre, hogy kihasználja a legszegényebb, legképzetlenebb, rettegő, aggódó néprétegek legalantasabb ösztöneit. Összeesküvéselméletekkel hülyíti őket, gyűlöletet szít bennük, úgyhogy a gondolkodásra amúgy is képtelen, műveletlen jobbikos csürhe felváltva retteg és gyűlöl. És mindez arra jó, hogy a végén Vona Audival járhasson. Jól ki van ez találva.
2010. máj. 6. 02:01
33/54 anonim válasza:
Jobbik!
jó látni hogy a többiek meg féltékenyek :-)
2010. máj. 6. 04:39
34/54 anonim válasza:
Jobbik. Mert Magyarország a magyaroké!
2010. máj. 6. 06:29
35/54 anonim válasza:
Nem vagyok féltékeny, meg irigy, csak a Trianoni béke újratárgyalása helyett inkább ki akarnám húzni a szarból az országot, nem még 5.000.000 munkanélkülit visszacsatolni... nem az elvvel van a baj... az a baj, hogy nem ez a legfontosabb. Most őszintén. Mi lenne itt a multik nélkül? ...
2010. máj. 6. 09:36
36/54 anonim válasza:
a jobbik az idegroncsok tábora
először nézzenek utánna, hogy miről/kiről beszélnek ne tudatlanul szónokoljanak
így könnyű a sok elkeseredett marhát a vonzáskörükbe vonzani
2010. máj. 6. 10:14
37/54 anonim válasza:
10:14
Lehet hogy elkeseredett marha vagyok, de vajon minek is köszönhető hogy az lettem??? Inkább csatlakozok hozzájuk, mint azokhoz akik megkeserítették az életemet!
2010. máj. 6. 10:35
38/54 anonim válasza:
Ez magyaro...itt állnak és rínak mint a fürdőskur.a.Mert beszopatták őket:)))Semmi gondom a jobbikkal, de csak harmadik lett, pedig nem másodiknak készültek és utálnák a vesztes oldalon állni, azért, mert megvezettek!!!Majd akkor tesék károgni, amikor lesz rá okuk, addig kuss!:))
2010. máj. 6. 12:10
39/54 anonim válasza:
Ma 02:01
Úgy szeretem amikor a jobbik szimpatizánsokat szegény, műveletlen csürhének állítják be. Tudatom veled, hogy gazdag családból származó, orvostanhallgató vagyok, mégis jobbikos. Tudhatnád, hogy pl. a cigány probléma nem pénz függő. A falun élő, szegény Piri nénit is ugyanúgy terrorizálják, mint a belvárosban élő/tanuló gazdagokat. De ez minden mai problémával így van. Az eddigi politikai felfogás az volt az emberekkel szemben, hogy "el lehet menni". És ha valaki szereti a hazáját, és nem akar magának újat választani, az szenvedjen?? Mert nem abban van a hiba, akit elküldenek, hanem aki elküldne. Biztos vagyok benne, hogy MINDEN pártnak van szegény/gazdag/műveletlen/művelt támogatója. Ez nem pártfüggő :D. Valamint előbb mutass képet arról, hogy Vona Audival jár, mert eddig én nagyon nem ezt láttam.
2010. máj. 6. 14:24
40/54 anonim válasza:
sok hülye bal..... ember a jobbikot moldnja de tévedés szégyen a jobbik a fidesz majd helyre teszi az országot.... az MSZP azok külömben cigány védök legalább a fidesz roma ellenes párt haha
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!