Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Melyik a szimpatikusabb párt?...

Melyik a szimpatikusabb párt? A Jobbik vagy a Fidesz?

Figyelt kérdés
és miért?
2010. máj. 5. 17:19
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
71%
jobbik
2010. máj. 5. 17:36
 12/54 anonim ***** válasza:
85%
A Jobbik. Egyrészt, mert a két program közül az övék tetszik jobban (a Fidesznek nagyon sok programja hasonló hozzá, csak "langyosabb" változatban). Eddig bunkó Jobbikos képviselővel még nem találkoztam, Fideszeshez sajnos volt szerencsém. Illetve a Fideszben sok a maszatolás, a Jobbikot ellen azonban csak a szokásos "rasszistaantiszemitafasisztablablabla" dumát tudtak felhozni, illetőleg pár magánéleti dolgot. Ez nem elég, hogy elveszítsem bennük a hitem. Illetve van még egy nagy különbség a két párt között. Ha a Jobbikban bármelyik képviselő ellen kiderül, hogy valami köztörvényeset, vagy erkölcstelent követett el, azt rögtön felfüggesztik. A fidesznél ilyet sosem láttam (más pártnál sem).
2010. máj. 5. 17:38
 13/54 anonim ***** válasza:
48%
tipikusan hangulatkeltő kérdés aminek a világon semmi értelme
2010. máj. 5. 17:38
 14/54 anonim ***** válasza:
66%

17:38

"tipikusan hangulatkeltő kérdés aminek a világon semmi értelme"

És tényleg jobb lett a hangulatom. Sokan vagyunk mi jobbikosok. :)

2010. máj. 5. 17:45
 15/54 anonim ***** válasza:
39%

Úgy látom, egyedül maradtam, de mégis azt mondom, hogy Fidesz - KDNP.

Mert szerintem 98-ban jobb volt és mert kereszténydemokraták. Még van lelkiismeretük és remélem, ha elszaladna velük a ló, meg is szólal.

2010. máj. 5. 17:48
 16/54 anonim ***** válasza:
69%
jobbik
2010. máj. 5. 18:02
 17/54 anonim ***** válasza:
75%

A Fidesz attól különösen a szívembe zárta magát, hogy azt le merték nyilatkozni hogy a benzin ára azért emelkedik mert a görögöknek segély kell..

Naná hogy a JOBBIK!!!

AntiEU, AntiMulti, AntiJEW párt!

2010. máj. 5. 18:10
 18/54 anonim ***** válasza:
44%

Sokan vagytok kedves jobbikosok, de rohadtul nem elegen :D mint azt április 11 is példásan bizonyította.

Namármost, minek után a jobbik semmit nem pakolt le az asztalra még, csak dumált és prédikált, képmutatóan viselkedett, egyértelműen a FIDESZ.

De ha valaki elmondja nekem mit tett a jobbik, szivesen veszem, legalább átlátok ebben a csúnya média kereszttűzben, akik a szegény jobbikot szét akarják "verni", ( megjegyzem, biztos nem véletlenül ).

2010. máj. 5. 18:26
 19/54 anonim ***** válasza:
60%

Tudod ha nincs jobbik, a fidesz nem kezd el kampányolni a közbiztonság fellendítésével, illetve a határon túliak se esne szó. És még biztos van pár ilyen.

Mellesleg a fidesz mit tett, amire annyira büszke vagy? Kormányoztak, nem jól, jobban mint az MSZP, bár attól bárki jobban kormányoz. De azt hiszed nem lehetett volna sokkal jobb annó? Nem mindenki élt akkor jobban mint az MSZP idején!

mind1 majd 4 évig fidesz lesz, meglátjuk mit csinál, bár az utóbbi egy két hétben kaphattunk ízelítőt belőlük, hogy mire számíthatunk ugye....

2010. máj. 5. 18:35
 20/54 anonim ***** válasza:
63%

"mind1 majd 4 évig fidesz lesz, meglátjuk mit csinál, bár az utóbbi egy két hétben kaphattunk ízelítőt belőlük, hogy mire számíthatunk ugye...."

Nagyjából felvázolom: Kilopja a szemünk aztán lesüllyed az MSZP után. De remélem őket kivégzik mert addigra ébred annyi nemzeti öntudat.

2010. máj. 5. 18:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!