Jobbik vagy MIÉP? ^^
Figyelt kérdés
Melyik a szimpatikusabb, erősebb és jobb párt szerintetek?2010. máj. 4. 21:30
1/40 anonim válasza:
Egyik se. Nem kellenek középkori pártok. De, ha mindenképp választani kell, akkor MIÉP, mert mára már teljesen a háttérbe szorult, nem tud ártani a modern, nyugati Magyarországnak.
3/40 anonim válasza:
Nem tudom feltűnt-e, de a Miép már rég eltűnt a süllyesztőben:D szerencsére ugyanez vár a Jobbikra is ^-^
6/40 A kérdező kommentje:
"Nem tudom feltűnt-e, de a Miép már rég eltűnt a süllyesztőben:D szerencsére ugyanez vár a Jobbikra is ^-^"
Persze, hogy feltűnt, de a MIÉP szerintem többek között azért tűnt el, mert összeállt a Fidesszel... a Jobbik valószínűleg nem fogja ezt megtenni!
2010. máj. 4. 21:40
7/40 anonim válasza:
Reméljük, hogy nem fog. Csalódnék akkor a Jobbikban. Nem értem magyar emberek, miért ágálnak egy a hazáért küzdő párt ellen.
8/40 anonim válasza:
NFP!
A Jobbik csak körüludvarolja a cigányokat és a multikat. Sosem irtanák őket. Miép szóba sem jöhet.
9/40 anonim válasza:
"Nem értem magyar emberek, miért ágálnak egy a hazáért küzdő párt ellen."
Én még egy magyar embert sem láttam ágálni ellene. Csak a büdös cigányok meg a korcs zsidók szoktak.
10/40 anonim válasza:
Akkor Magyaroszágon ezek többségben vannak és a Magyarok kisebbségben, hisz nem a Jobbik nyert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!