JOBBIKOSOK! Hogy is van ez? Elfogadtok vagy nem?
Arról lenne szó, hogy én egy szír (arab) származású, de Magyarországon született lány vagyok. Iszlám vallású vagyok, és igen erősen betartom a vallást, Ramadan (havi böjt), napi 5× ima, adakozás, stb.
A legtöbb dologban egyet értek a Jobbikkal.
A cigány-magyar ellentétről beszélni kell és megoldani a problémát. Érdekes, múltkor romák ordibálták oda hozzám, hogy: "Takarodj vissza a hazádba mocskos migráns more". Nem is tudom, ők sem idevalósiak ennyi erővel.
A másik kérdés, a bevándorlás. Szerintem a háború elől menekülő szerencsétlenül járt embereket be kéne engedni, de IDEIGLENESEN, fokozott ellenőrzéssel (itt nagyon nagy ellenőrzésre gondolok). Természetesen nem százezreket. Ha abbamaradt a háború, 90%-ukat hazaengedni.
Az oktatásügyi problémát is szerintem csak a Jobbik tudná megoldani.
Őszintén mondom, attól, hogy arab vagyok, Magyarországhoz kötődöm és imádom ezt az országot. A kormányt utálom. Hazámnak tekintem ezt az országot.
Mikor betiltották a müezzint Toroczkaiék, egyet értek velük. Vallásunk része, az igaz, de nem muszlim többségű település. A másik nyugalmát nem illik megzavarni. Az egész arcod elfedő dolgot (nikábot) sem támogatom, a hijab is bőven elégséges nekünk, nőknek.
Jobbikra szavaztam 2010-ben és 2014-ben is. De ha a legtöbb Jobbikos utál engem, úgy érzem, nem szívesen szavaznék rájuk.
Lehet most nem mindenben fogtok egyet érteni velem, de most nem ez a lényeg. Dolgozom, diplomás vagyok.
Szerintem is kamu a kérdés.
Muszlim nő nem beszél ilyen nyíltan a vallásról.
Nem vagyok jobbikos de
"A másik kérdés, a bevándorlás. Szerintem a háború elől menekülő szerencsétlenül járt embereket be kéne engedni, de IDEIGLENESEN, fokozott ellenőrzéssel (itt nagyon nagy ellenőrzésre gondolok). Természetesen nem százezreket. Ha abbamaradt a háború, 90%-ukat hazaengedni. "
Ezen egy csöppet gondolkozz le.
Párizsi, Brüsszeli és Berlini merényletek után.
Én kérek elnézést de ahova a kedves honfitársaid beteszik a lábukat (Már ha tényleg arab v és nem egy unatkozó 12 éves troll). Ott nagy valószínőséggel megugrik az erőszakos cselekmények a lopások, nemi erőszakok száma. Kalifátust kiáltanának ki.
És előbb utóbb valami fel is robban. Lásd fenti 3 eset.
Volt egy Libanoni osztálytársam 1X ilyet szólt h Libanonban előfordul buszokon öngyilkos robbantás.
Hát én nem vágyom ilyenre.
Tudom tudom 0% náci vagyok ... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!