Csak 1 nevet kérek azoktól, akik folyton gyűlölködnek Orbán Viktorra. Ha nem ő, akkor ki a megfelelő miniszterelnök Magyarország számára?
A válaszom nem biztos hogy hasznos lesz neked,
nekem sem szimpatiksu Orbán VIktor munkássága 100%-osan, de sajnos tényleg nincs jobb tőle
Na erre nem tudnak válaszolni,mert ők is pontosan tudják,hogy Orbánnál nincs jobb.
Bírom amikor azt mondják,hogy bárki csak ő ne,csak hát a bárki nem indul a választásokon...:)
Ha csak egy nevet kérsz, akkor bárkit beírhatok ide csak nincs értelme, akkor legyen mondjuk:
Lép Péter -ő egy baranyai kis falu, Kárász polgármestere.
Én szegedi vagyok, szóval fogalmam sincs, ki ez a Lép nevű fickó, csak pont ma olvastam, hogy van egy ilyen "halnevű" falu Baranyában és megragadt a neve.
Ezzel azt akarom kifejezni, hogy igen, bárki jobb lenne, akinek van bármi múltja az államigazgatásban, és épp itt vinnyogott valaki, hogy dehát bárkire nem lehet szavazni, kapaszkodj, ha Lép Pétert nevezné valamelyik párt és normális programot hozna, én szavaznék rá, hiába csak egy falusi polgi volt eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!