Amennyiben tovább tolódna az autokrácia felé a magyar kormány milyen intézkedéseket tennétek ellenük?
A. békés felvonulás a kormány lemondatására
B. erőszakos tüntetések a kormány önkényuralmának megdöntése érdekében, polgári engedetlenség
C. Puccskísérlet - valamilyen akcióterv kidolgozásával erőszakosan átvenni a kormányzást, a tek és a titkosszolgálatok kijátszása
D. aláírások gyűjtése és követelések új választások kiírásáról (ez csak a parlament feloszlatása utána lehetséges ha az áder jancsi úgy dönt vagy a kormány lemond)
sztem mindenki tisztában van vele h az van, csak kérdés,
1, ki mennyire mer megszólalni
2, kinek mennyi a sütnivalója h ezt fel is ismerje (sajnos ez se utolsó szempont ám, mert sokszor találkozok igazán féleszűekkel, akiknek fogalmuk sincs a jogállamiság alapelveiről)
Emlékeztek még rám?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__824..
Már rajta vagyok az ügyön.
Az A,B,D mikor ért bármit ebben az országban? Emlékezzünk az öszödi beszédre. Micsoda ramazuri volt és lemondott? Nem.
Tehát az A,B,D kilöve.
Marad a C. Bár ahoz az kéne hogy tökösök legyünk de a társadalmat elnézve...a nyugati tipusu ember nem tökös,a fiatalok 90% katona sem volt(én sem) egy páwa gyeret eltudsz képzeni amint fegyvert fog és harcol az igazáért,max magát lövile. A gta-ban ujra feltámad,de ez a valóság.
Marad kivándorlás,de ez a parlamentben ülöket nem érdekli,a milliárok megvannak ha pedig nagy a gáz akkor...1milliárd ft az hány euro?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!