Szanyi egyéni mandátumot szerzett, az MSZP parlamenti helyinek száma mégsem változott. Miért nem?
Ez az egyéni mandátumot jelent-e a párt számára valamilyen erkölcsi elégtételt??
A képviselő-jelölt számára természetesen nem volt közömbös, hiszen már az 1998-as Fidesz győzelem idején is nyerni tudott, amit kétszer megújított, és májustól a negyedik ciklusát kezdheti meg. Igaz, ha alulmarad, akkor is országgyűlési képviselő marad, mert listáról bekerült volna.
Amit viszont nem tudok kikövetkeztetni: Ha Szalay nyer, kinek a ’kárára’ került volna a Parlamentbe? (Nem valószínű, hogy az MSZP 59-éből levetek volna, hiszen az OVI honlapján a 262+1, 59 készpénzként szerepel)
Elgépeltem:
- MSZP parlamenti HELYEINEK száma ...
- és a "levettek volna" természetesen 2 T.
- Könnyen: A gyűlöletből, ami tömör és velős mondanivalódból kisugárzik.
- Továbbá, meg vagyok győződve, hogy nem is Budapest XIII. kerületében, a híres-hírhedt 19-es választókerületben laksz, csak egy újabb lehetőséget találtál, hogy egy egyszerű, a választási matematikát boncolgató kérdés ürügyén levezesd 16 éve - csak egy 4 éves időszakra felfüggesztett - halmozódó dühödet, gyűlöletedet, hazavágva a kérdés komolyságát és pártsemlegességét.
Azért tartom Szanyit bunkónak,mert nem egy nyilatkozata kocsmaszintű volt:leparasztozott köztársasági elnök,letetvezett netezők,stb.Egy kis ízelítő:
Amúgy éltem a XIII.kerületben ,annak is újlipótvárosi részén(Balzac utca),semmivel sem éreztem,hogy Szanyi sokat tet volna a kerületért.Másrészt-bár ezt akárki mondhatja-van közvetve ismerősöm az önkormányzaton és mesélték,hogy Szanyi az egyik legkorruptabb,legmegkerülhetetlenebb ge ci,akinek mindenből ki kell vennie a részét(anyagit).Tóthot nem bánom,mert ő tényleg rendes pali,de ez a Szanyi egy bunkó,korrupt kádári rendszerből itt hagyott törtető ifjúszoci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!