Ti, akik nem szoktatok választani, miért nem?
hanyadikos vagy? milyen középiskolai vagy általános iskolai tanár ad választással kapcsolatos fogalmazást, amikor nincs is jogod hozzá?
Amúgy az előző parlamenti választásoknál azért nem szavaztam, mert nem találtam olyan személyt/pártot, aki szerintem képviselhette volna az érdekeimet a parlamentben (bár még most se); a népszavazással kapcsolatban pedig egy szimpla kormányprogram volt, 0 lényegi súllyal, ami miatt látni akartam az idióta vezetőnket és pártját ahogy ég egyet az európai színtéren.
Ha elmennék szavazni, azzal ezt az 1989 okt. 23-án deklarált NEMNÉPI -- tehát burzsoá -- köztársaságot LEGITIMÁLNÁM, támogatnám. A 28 év összes vívmányával egyetem: a teherviselő rétegek jogfosztásától kezdve, a teljesen degenerált "értelmiség" tobzódásán át, a bűzlő tömegnyomorig.
Én pedig nem adom a nevem ehhez az ocsmánysághoz. Ezért nem járok választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!