A bizonytalan szavazók akik elmennek majd választani, mi alapján döntenek? Kampány?
Én a Jobbikon gondolkozom, de bizonytalan vagyok. Idáig amik voltak kormánypártok azok felejtősek... LMP sokmindenben túl liberális, és lehet hogy nem is jut be a parlamentbe...
Jobbikban szeretem az értelmesebb vonalat (Vona, Balczó, esetleg Morvai stb...), viszont az ugyan jó szándékú, de nem nagy értelemmel rendelkező vonal nem szimpatikus (Novák Előd, Zagyva Gyula...)
Minden választást a "mob" dönt el. Ők a bizonytalanok, akiknek nem elkötelezettek és sokszor politikai analfabéták.
Nekik készülnek a kampányok, miattuk mennek le kutyába, húznak csörgősipkát a politikusok, hogy a szimpátiájukat elnyerjék.
Sokan az utolsó nap, sőt, legtöbbjük csak a SZAVAZÓHELYISÉGBEN dönti el, kire szavazzanak.
Ők döntenek az ország sorsáról.
Éljen a tömegdemokrácia!
Szerintem a bizonytalanok többségénél a végső motiváció a mindegy, csak ezt vagy azt ne.
Most minden párt ezerrel provokál, gusztustalanabbnál gusztustalanabb dolgok derülnek ki, hogy idővel valami tényleg kiverje a biztosítékot, és azt mondd, hgy megyek ikszelek valakire, csak azért, hogy nehogy a másik.
Szerintem itthon a nagy többség nem valamiért, hanem valami ellen szavaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!