Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a Jobbik és az MSZP közösen helyezett el egy közös koszorút október 23-án? Cuki?

Figyelt kérdés
[link]

2016. okt. 24. 11:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%

Nagyon boldogan látom, hogy annak ellenére amit Orbán tett a politikával, még maradtak emberek akik közösen tudnak ünnepelni, párthovatartozástól függetlenül.

Nekem van egy töritanárom aki a rokonát nem engedi be a házba mert hogy MSZP-s, s ő mint Fideszes állítja hogy aki MSZP-s az beteg, rossz ember. Szerencsére mi nem Fideszesek még kezet tudunk fogni egymással, sőt még a Fideszes ismerőseinkkel is, és beengedjünk barátainkat, rokonainkat a környezetünkbe annak ellenére hogy nem azt vallják amit mi.

2016. okt. 24. 13:53
 12/21 MolotovPunk ***** válasza:
28%

Közösen koszorúztak.És?Végre megfértek egymás mellett.

Normális nyugat európai országokban bal és jobboldali pártok szoktak együtt rendezvényt is együtt szervezni,koszorúzni stb...

A demagóg kérdéseidet pedig vetítsd a fehér falra kérdező...

A mai MSZP-nek már semmi köze nincsen az MSZMP-hez.

manapság több fiatal felső vezető van az MSZP-ben,mint a Fideszben.

Nem véletlenül van az,hogy még ugyanaz a garnitúra ül a fideszben,akik 89ben is ott ültek...

2016. okt. 24. 14:28
 13/21 MolotovPunk ***** válasza:
58%

/Az mszp-sek még ma is ellenforradalomnak nevezik 56-ot./

Aha,értem.Honnan az infó?Fel tudsz sorolni akkor párat az MSZP vezetéséből?Kik azok akik ellenforradalomnak nevezik 56-ot?

2016. okt. 24. 15:24
 14/21 anonim ***** válasza:
77%

# 9

Legalább a Fidesz nem hivatalosan utódpárt, remélhetőleg ez a papírforma megnyugtatja az egyszerű lelked, és emiatt nem zavar, hogy valójában a Fideszben is legalább annyi MSZMP-s ül, mint az MSZP-ben.

2016. okt. 24. 16:34
 15/21 anonim ***** válasza:
32%
Már elfelejtetted, hogy az mszp-sek anno még énekelték. "föl,föl ti rabjai a földnek"...
2016. okt. 24. 20:55
 16/21 anonim ***** válasza:
76%
Végülis, valami ilyesmiről kellene szólnia a nemzeti ünnepeknek, nem?
2016. okt. 24. 20:58
 17/21 anonim ***** válasza:
Nekem az jutott erről az eszembe, hogy valaki mondta, hogy külföldön is vannak ugye pártok, hogy szélső ez meg szélső az meg satöbbi, de ők elsődlegesen _(népnév)_-ok. Szóval előbb _megint népnév_-ok, mint szélső akármisek. Csak nem tudom, melyikről volt szó. Szóval mintha azt mondanánk, hogy elsődlegesen magyarok, és csak utána szélső ez meg az. Szerintem ez cuki, nekem ez nagyon tetszik.
2016. okt. 25. 02:11
 18/21 anonim ***** válasza:
*Csak nem tudom, melyik népről
2016. okt. 25. 02:12
 19/21 A kérdező kommentje:

#13 Szanyi

Havas Szófia pedig lenácizta a forradalmárokat

2016. okt. 26. 08:45
 20/21 MolotovPunk ***** válasza:
0%

Ez egy ember,akinek ilyen véleménye van.Rajta kívül még ki mondott hasonlót?

(Mellesleg Havas Szófia apját 1956-ban megölték.)

Egyébként az MSZP országos elnöksége soron kívüli ülésén megtárgyalja Havas Szófia párttagságának azonnali felfüggesztését és fegyelmi eljárás megindítását kezdeményezi...

2016. okt. 27. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!