Miért tapsikolt a nép orbánnak október 23-án?
Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 22:02
1/7 anonim válasza:
Mert van még néhány ostoba, aki elhiszi minden szavát. Igaz, ők többnyire jól jártak az egykulcsossal.
2/7 anonim válasza:
Minden színházban megtapsolják az előadókat!
3/7 anonim válasza:
Nagy részük nyugdíjas volt nekik meg mindegy, mert fixen kapnak havonta. Ehhez még hozzá kell venni a pártfunkciónáriusokat, kádereket és családtagjaikat. Buszokkal vitték őket.
+ a párt fanatikusait, akik még azt is elhinnék neki pl., hogy Ő az Árpád-ház leszármazottja. Egyszerűen menetelő "birkák". Már volt ilyen a történelemben sajnos.
4/7 anonim válasza:
Talán azért mert nincs másnak tapsikolni!
5/7 anonim válasza:
Egyébként meg az nem a nép hanem a fanatikus hívei.
Még azokra a buszokra sem szállhattak fel "külsősök" amivel ide szállították őket biodiszletnek, nehogy valami apró hiba legyen. Listák alapján válogatták össze a megbizható kádereket.
6/7 anonim válasza:
Leírtam már más válaszban is, hogy elég sajátos volt ott a közönség. Voltak ugyan még pestiek is, de a nagy vonuló tömeget valami, nekem egészen furcsának tűnő emberek alkották, akik vidéki kis falvakból vagy külföldről jöhettek. Ott tapsikoltak lelkesen mindenre, kerekre nyitott szemekkel az óriáskivetítő előtt, és csodálkoztak, mert még olyat nem láttak. De Pestet se sűrűn láthatták. Látszott rajtuk, hogy nekik a fővárosban lenni egy óriási élmény volt, és hálásnak mutatkoztak az iránt, aki ezt nekik lehetővé tette. Mert hogy nem saját zsebből jöttek, az biztos.
7/7 anonim válasza:
Ha nekem is fizettek volna a tapsikolásért mint nekik, én is mentem volna,pedig gyűlölöm Orbánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!