Mit szóltok, hogy meglett a fidesz 2/3-os többsége?
Nagyon örülök, már négy évvel korábban is ez kellett volna, most nem tartanánk itt.
Bízom bennük, és komolyan hiszem, hogy nagy szükség volt a kétharmadra, hogy végre fejlődhessen az ország és a sok idióta, meggondolatlanul hozott határozat, döntés, törvény (melyekről később mindíg kiderült, hogy rossz, használhatatlan) megsemmisüljön.
Amúgy még sosem szavaztam másra, mint a Fideszre.
Éljen a FIDESZ, tünjenek a mocskos kummunisták!!!
Én kifejezetten örülök, hogy a FIDESZ nyerte meg, nempedig a Jobbik, vagy az MSZP....
Én az első fordulóban az LMP-re szavaztam, mondván jó lesz az nekünk, ha szakértő kormányunk lesz.
A második fordulóban - tekintettel arra, hogy a FiDeSz 2/3-ot is elérheti - már a FiDeSzre. De csakis azért, hogy jókedvem legyen.
Soha nem röhögtem még olyan jókat, mint '98-02 között, amikor a fidesz azt sem tudta, mit kezdejen, amikor kormányra kerültek.
Azt azért jegyezzük meg, hogy akkor a vállalkozóknak a zsebe lett teletömve, de az alkalmazottak cseppet sem éltek jobban, úgyhogy aki ezt várja, az hatalmasat fog csalódni...
Szerintem gumicsirke...
...WHXXX...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!