Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek Orbán százas?

Szerintetek Orbán százas?

Figyelt kérdés
lehet, hogy most ezért törölnek, de egyrészt ott a hatalomfüggőség, a nyelvnyújtogatás, az akaratlan mozgások, a beszéde is olyan furcsa...

2016. okt. 13. 15:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

9.03

Nem Széchenyi maga tartotta Szent Istvánt a legnagyobb magyarnak?

Ő csak meg akart felelni a szentistváni normáknak, bár ez semmit vesz el Széchenyi érdeméből.

Hogy Orbán milyen volt, az majd kiderül százévek múlva.

2016. okt. 14. 19:06
 22/28 anonim ***** válasza:

21-es: bár lehetett volna, de nem Szent István a legnagyobb magyar, hanem Gróf Széchenyi! Bármilyen hihetetlen, de ezt Kossuth mondta róla (akkoriban úriemberek politizáltak, nem bugrisok): "polgári erényben nagy férfiak, minő például az, kit én, nem gyáva hizelgésből, hanem meggyőződésből, a’ magyarok legnagyobbikának szoktam nevezni"...

Szóval, ezért nem illene Orbánnal egy lapon emlegetni!

2016. okt. 14. 19:30
 23/28 anonim ***** válasza:

19.30.

Értem én. A kortársak általában elfogultak az adott kor politikusaival kapcsolatban. Főleg a hasonló -vagy látszólag hasonló- helyzetből indultak. A reformkori arisztokraták sem voltak egyértelműen jó véleménnyel Széchenyiről, az érdekeiknek megfelelően. Kossuth volt, amilyen volt. Köznemes.

Ez a "százas vagy nem" kategória a kommunista rezsim utolsó szakaszának a jellemzője volt, amikor már nem használt a rokkantnyugdíjba küldés sem, csak a gyogyóház. Én azért harapok rá.

2016. okt. 14. 20:36
 24/28 anonim ***** válasza:
46%
Lehet, hogy te még 10-es se vagy?
2016. okt. 23. 18:54
 25/28 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy te még 10-es se vagy?"

Bíró Miklós! ezt pont te mondod? :)))

2016. okt. 23. 18:58
 26/28 anonim válasza:
100%
Én olvastam régebben egy nyilatkozatot, amit még évekkel ezelőtt írt egy újság. Tényleg vannak fura szokásai. Az ehész miért van? Azért mert az édesapja verte. Durván. Egyszer annyira megberte, jigy bepisilt. Azóta is éjszakánként, ha izgul bepisil.
2016. nov. 4. 22:41
 27/28 anonim ***** válasza:

22.41.

Honnan veszed? Írták valahol? Vagy ő maga mondta?

2016. nov. 4. 23:45
 28/28 anonim ***** válasza:
Orbán félfínom. Csak azt nem tudom melyik fele az...
2016. nov. 5. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!