Az, hogy a demokracia mindenkit egyenranguan kezel. Pedig az emberek nagy resze nem eleg intelligens ahhoz, hogy donteseket lehessen ra bizni. Lasd valasztas, nepszavazas, stb. Innentol kezdve a populista politikusok azt tesznek az orszaggal, torvenyekkel, szabalyozasokkal, ami nekik tetszik, a valasztok pedig egy-egy ures igerettel el vannak intezve.
2016. szept. 26. 13:13
3/12 anonim válasza:
A legnagyobb baja az, hogy csak névleges.
2016. szept. 26. 14:19
4/12 anonim válasza:
Valojaban szerintem semmi, ha azt nezzuk hogy megszavaztak az emberek hogy ez a pszichiatria szokeveny legyen a miniszterelnok, jogot adtak neki arra hogy ugy irjon at barmit ahogy csak akar. Mivel a tobbseg ezzel elegedett, ezt akarja, a demokracia lenyegeben mukodik.
A tobbseg nem lazad a korrupcio ellen. Az ellen se hogy az orszagot allami penzbol megveszi nehany fideszes ember. Az ellen se hogy nonstop folyik a sz@r a vajnasagi tv csatornabol ami kozvetlenul a kormany hazugsagait terjeszti.
Egyszeruen az emberek erre vagynak itt.
2016. szept. 26. 15:13
5/12 anonim válasza:
"A tobbseg". Ez elegge megteveszto, hisz az orszag egy resze szavazhat csak, annak egy resze nekik tetszo opcio hijan nem el a lehetoseggel, a maradek resznek a tobbsege (ha jol emlekszem ez kb 2.4 millio ember volt legutobb) szavazott a Fideszre es a KDNP-re osszesen. Szoval "a tobbseg" nem is annyira tobbseg.
2016. szept. 26. 16:23
6/12 anonim válasza:
A demokracia szabalyi szerint ez a tobbseg. Mindenki elott ott a lahetoseg hogy jelolt legyen.
2016. szept. 26. 16:25
7/12 A kérdező kommentje:
hát azt hittem normális válaszokat fogok kapni, amik használhatók is valamire, de hét válaszból nulla darab használható, én 29 normális érvet összegyűjtöttem kifejtve, és itt még próbálkozás se volt arra, hogy akár egy normálisat is írjon valaki
2016. szept. 26. 18:30
8/12 A legböszmébb Feri válasza:
Az, hogy egy utolsó drogos alkesznak is ugyanúgy egy szavazata van, mint a Műegyetem rektorának.
2016. szept. 26. 19:48
9/12 anonim válasza:
Nézd meg "A Diktátor" című filmből a "miért nem akar Amerika diktatúra lenni" beszédet, diktatúráról beszél de közben olyan dolgokat mond amiket Amerikában ugyanúgy megtalálsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!