A kétfarkú kutyapárt, az tényleg párt, hivatalosan is, vagy csak nevében az, de egy civil szervezet igazából?
Figyelt kérdés
2016. szept. 23. 09:04
11/13 anonim válasza:
Szerintem az a vicces,vagy inkább siralmas,hogy a "komoly" pártokon is csak röhögni lehet.Esetleg sírni...
12/13 A kérdező kommentje:
a párt egy kormányzásra készülő támogatást kérő szervezet, az iróniának és a viccnek is megvan a helye, mint civil szervezet, vagy aktivizmus, sőt még párton belül is helyet kaphat részben, de ők csak vicceskednek, és nem hajlandók megmondani például, hogy valójában mit tennének, ha mondjuk parlamenti erő lennének, a vicceskedésen kívül, ami pedig felelőtlenség, mert így nem lehet rájuk komolyan szavazni, bármit csinálhatnának, persze valójában valószínűleg semmit nem csinálnának, és pesze ez a pártpénzekkel való visszaélés is egyben, és az emberek bepalizása is, akik támogatják őket, ok támogasák a vicceskedést, de nem egy pártot, hanem egy civil mozgalmat
2016. szept. 23. 14:56
13/13 kovpet válasza:
"és nem hajlandók megmondani például, hogy valójában mit tennének, ha mondjuk parlamenti erő lennének"
Ja, mert a többi előre szól, hogy mit fog tenni, ugye? Én nem olvastam előre a trafikmutyiról, sem a vasárnapi boltzárról vagy a nyugdíjpénzek lenyúlásáról semmit, de biztos csak elkerülte a figyelmem és ők szóltak előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!