Szerintetek lesz kormányváltás 2018-ban?
En nem vagyok tul optimista ezzel kapcsolatban. Mar jopar evtizede folyamatosan csokken a kormanyok szivonala, konkret parttol fuggetlenul. Orban elso kormanya joval magasabb szinvonalu volt mint a mostani.
Amikor az mszp-s boszorkanyuldozes celba ert arra szamitottam hogy legalabb valami normalisabb kormany lesz vegre (bar soha nem volt szimpatikus igazan o.v.). Ki gondolta hogy aki a palyaja kezdeten a demokracio mellett all ki, amikor hatalomre kerul nyiltan szembe fordul vele es orosz / kinai modra szeretne egyeduralmat maganak?
A jobbik az egyetlen uj szereplo akit komolyan lehet venni de hat mi lesz ha hatalmat kapnak? :D
"mindenkinek az mszpre kéne szavazni" - álom, álom...
Nekem eszem ágában nincs az mszpre szavazni, és remélem, hogy még nagyon-nagyon sokaknak nincs. Miért is kellene szerinted összefognunk (" ösdzefogni") ebben a kérdésben? Nem vagyok a magam ellensége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!