Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért képesek hajba kapni,...

Miért képesek hajba kapni, vitázni, sőt még fenyegetőzni is egymással azok, akik nem ugyanarra a pártra szavaztak?

Figyelt kérdés

Tény, hogy az országunk sorsát nem bízhatjuk akármelyik pártra. Legtöbb ember szimpatizánsa egy bizonyos pártnak. Én magánügynek tartom, melyik pártra szavaztam, melyik párt szimpatizánsa vagyok.

DE vitázni, másikat fenyegetni csak azért, mert másik pártra szavazott, másik párt szimpatizánsa, szerintem butaság.

2010. ápr. 17. 05:27
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Mert egyesek fanatikusan hisznek a pártjukban, hiányzik belőlük a tolerancia.Azt hiszik,hogy egyedül ők vannak az igazság birtokában.Mások pedig imádnak veszekedni,másokat sértegetni.Ebben élik ki az agresszivitásukat.
2010. ápr. 17. 07:02
 2/9 anonim ***** válasza:
37%

"Én magánügynek tartom, melyik pártra szavaztam"

Ami persze fatális tévedés, lévén a politika közügy, nem pedig magánügy.

2010. ápr. 17. 10:19
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

"Ami persze fatális tévedés, lévén a politika közügy, nem pedig magánügy."

Titkos szavazás, csak ennyit mondok. Innentől kezdve szerintem inkább magánügy kategória gyakorlatilag. Nem kötelező elmondani, és beszélni róla, ilyen egyszerű.

2010. ápr. 17. 10:57
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Én nyilvánossá tenném a szavazást, aki leadja a voksát az vállalja fel a tettét. Egy Fideszes
2010. ápr. 17. 12:20
 5/9 anonim ***** válasza:
37%

ma 12:20

Általában nincs erre szükség, de az ország mostani helyzetében, amikor erősíteni kellene a FELELŐSSÉGérzetet, nem rossz ötlet.

2010. ápr. 17. 15:56
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
Úgy egy éve barátkozunk egy házaspárral, szívesen "játszatjuk" együtt a gyerekeket. Nemrég derült ki, hogy ellentétes "táborba" tartozunk. Engem nem zavart, mindenkinek szíve joga legjobb belátása szerint szavazni. Ám ők a szavazás óta epés megjegyzéseket tesznek. Mintha mi lennénk fanatikusok. Nem értem. Attól, hogy Fideszre szavaztam, mint ember nem változtam meg. Nem vagyok fanatikus sem, senkit sem győzködök arról, hogy az helyes amit én gondolok. Viszont van barátnőm olyan aki szintén az ellenfél szavazója, rengeteget beszélgetünk a politikáról is, még sincs soha harag köztünk. Igaz, nem győzködjük és szidjuk semelyik pártot. Szerintem tehát emberfüggő a dolog. Aki bálványozza az általa választott pártot gyakrabban ítéli el vakon a máshova szavazókat.
2010. ápr. 17. 19:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Butaság ilyet kérdezni. Ez teljesen olyan mint a foci. Ott miért verik meg egymást a szurkolók? nah? (nemtudom) :DDD
2010. ápr. 18. 15:03
 8/9 anonim ***** válasza:
49%

Láttam egyszer egy karikatúrát, ami még az 1800-as években jelent meg. A kisunoka azt kérdezi a nagypapitól:

- "Ki az igazi magyar?"

- "Az, aki a mi pártunkra szavaz!"

Ennek mentén tökéletesen meg lehet osztani a embereket, programmal és a felelős kormányzás nyűgével már nem is kell vesződni... (LMP szavazó)

2010. ápr. 20. 11:10
 9/9 doboszoli ***** válasza:

Mert a népnek cirkusz kell, és nyugton marad.

Ezt pontosan tudják az illetékesek,megosztják az embereket.

A parlamenti színjáték után meg együtt söröznek, és jót röhögnek rajtunk.Párttól függetlenül.

2010. ápr. 21. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!