Miért képesek hajba kapni, vitázni, sőt még fenyegetőzni is egymással azok, akik nem ugyanarra a pártra szavaztak?
Tény, hogy az országunk sorsát nem bízhatjuk akármelyik pártra. Legtöbb ember szimpatizánsa egy bizonyos pártnak. Én magánügynek tartom, melyik pártra szavaztam, melyik párt szimpatizánsa vagyok.
DE vitázni, másikat fenyegetni csak azért, mert másik pártra szavazott, másik párt szimpatizánsa, szerintem butaság.
"Én magánügynek tartom, melyik pártra szavaztam"
Ami persze fatális tévedés, lévén a politika közügy, nem pedig magánügy.
"Ami persze fatális tévedés, lévén a politika közügy, nem pedig magánügy."
Titkos szavazás, csak ennyit mondok. Innentől kezdve szerintem inkább magánügy kategória gyakorlatilag. Nem kötelező elmondani, és beszélni róla, ilyen egyszerű.
ma 12:20
Általában nincs erre szükség, de az ország mostani helyzetében, amikor erősíteni kellene a FELELŐSSÉGérzetet, nem rossz ötlet.
Láttam egyszer egy karikatúrát, ami még az 1800-as években jelent meg. A kisunoka azt kérdezi a nagypapitól:
- "Ki az igazi magyar?"
- "Az, aki a mi pártunkra szavaz!"
Ennek mentén tökéletesen meg lehet osztani a embereket, programmal és a felelős kormányzás nyűgével már nem is kell vesződni... (LMP szavazó)
Mert a népnek cirkusz kell, és nyugton marad.
Ezt pontosan tudják az illetékesek,megosztják az embereket.
A parlamenti színjáték után meg együtt söröznek, és jót röhögnek rajtunk.Párttól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!