Jobbik-szavazók! Ti bírjátok a Morvai K. -t?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 22:18
21/28 anonim válasza:
Morvai a szelsojobboldali Gyozike ...
22/28 anonim válasza:
Én bírom, nincs semmi bajom vele.
A Jobbikosok nekem mindannyian szimpatikusak.
23/28 anonim válasza:
Sötét ribi. Háttérben egy katonával. :DDDD
24/28 anonim válasza:
Sose hazudott És nem is fog!!!
25/28 anonim válasza:
szerintem ez a nő hülye. ennek két oka van.
1. úgy beszél mint egy elmebeteg.
2. milyen nő az aki hozzáment BALÓ GYÖRGYHÖZ??????
26/28 anonim válasza:
"Dr. Morvai Krisztina egymaga többet tett már a nemzetért mint a többi politikus összesen."
Tényleg nem cikizésből, hanem érdeklődésből kérdem: konkrétan mit?
27/28 anonim válasza:
kedves, művelt hölgy??? érdekes....Budaházyis pólóban áll ki Brüsszelbe... sokat tett a nemzetért??....ja mert régen ő is az MSZP-nek dolgozott...
28/28 anonim válasza:
Dehogy dolgozott az MSZP-nek, te idióta. Úgy bírom az ilyen rtl-en nevelkedett balf@szokat... független jogvédőként tevékenykedett, elesett embereken segítve, amit mellékesen az MSZP szervezett. Ettől miért mszp-s ? Nem azt nézi, hogy melyik párthoz van köze, csak segíteni szeretne az embereken. Ez olyan nagy gond? Ezek szerint igen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!