Te szavaznál egy olyan miniszterelnök-jelöltre, akinek szerinted diktátori hajlamai vannak? Szerinted sokan szavaznának egy ilyen jelöltre?
Figyelt kérdés
#választás #állam #korrupció #diktatúra #diktátor #miniszterelnök #oligarcha #miniszterelnök-jelölt #parlamenti választás #hűbéri rendszer
2016. júl. 14. 12:59
11/20 anonim válasza:
Szívesen szavaznék.A liberális eu-vezetők diktatórikusabbak,mint egy populista mérsékelt diktátor.
12/20 anonim válasza:
En egy Horthy fele emberre siman szavaznek.
13/20 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok ebből a kérdésből, hogy lesz ballib propaganda
14/20 anonim válasza:
Az ország nagy része szavaz ilyen jelöltre, amin látjuk. Mondjuk az kérdés, hogy tudatosan, vagy csak nem veszik észre, hogy Orbánnak diktátori hajlamai vannak.
15/20 anonim válasza:
# 14: Szerintem világos ez talán mindenkinek, de lesz_arják. Régebben közel voltam ehhez az érzéshez én is, Fletónál rosszabb miniszterelnököt el se tudtam volna képzelni. Aztán mikor már az ment, hogy még a diplomamunkáját is az egyik rokonától szerezte, és adta be a sajátjaként, azt mondtam, ennél Orbán is jobb. Sok szempontból valóban jobb is. Csak liberálisként pl. a jogbiztonság fontosabb számomra, mint az, hogy valaki nem csalt a diplomamunkájával. Az általános korrupció, a mutyivilág, a maffiaállam Orbán rendszere. Nálunk normális, hogy előre lehet tudni, ki nyer majd egy közbeszerzésen, vagy az is, hogy a kormány pincsijei mindig kedvezményezettek lesznek -akár törvényeket írnak nekik. Az Uber esete is sokat elárul a hazai viszonyokról, de ez a fideszes szavazót nem érdekli. Félnek, hogy egy balos kormány kicsivel többet venne ki a zsebükből, és azt a kicsit olyanoknak adná, akik "nem méltók rá".
16/20 anonim válasza:
Folyamatosan ilyenekre szavaz az ország,nem?
17/20 anonim válasza:
Inkább szavazzatok a kormánydöntögetőkre,azok legalább beengedik a migránsokat,aztán vigyázhatsz majd anyádra,testvéredre,feleségedre sikerrel,vagy sikertelenül,no meg a hátadra,nehogy azt nézze a betolakodó zsivány a tőre tokjának.
erre figyelj első renden a köv. szavazásnál.
Persze ez csak jó indulatú tanács volt.
18/20 anonim válasza:
"diktátor"
Olyan nem nyugat-európai államfő, aki nem híve a liberalizmusnak.
19/20 anonim válasza:
#18 inkább olyan vezető a diktátor aki az országgyűlés/szenátus nélkül kormányoz, össze sem hívja azokat hanem mindent rendeletben ad ki. Mi köze ennek a liberalismushoz? Az hogy anyád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!