Te szavaznál egy olyan miniszterelnök-jelöltre, akinek szerinted diktátori hajlamai vannak? Szerinted sokan szavaznának egy ilyen jelöltre?
'Adolf Hitler reinkarnációijára minden további nélkül szavaznék.'
Esetleg Joszif Sztálinéra is?
1.: Soha, fel sem merülne bennem a lehetőség!
2.: Igen, 2018-ban is szinte biztos, hogy győzni fog a FIDESZ-KDNP. Rengetegen igénylik az erőskezű vezetőt, rengetegen nem tudnak tisztségviselőként tekinteni a miniszterelnökre. Látszik, hogy a magyar csak olyan fél-európai nép; kell még pár évszázad, mire nem szavaz nálunk se senki erőskezű vezetőkre, csak jó tisztségviselőkre!
'Legalább a neveket tanuld már meg paraszt!'
Engem te csak ne parasztozz, rendicsek? :D
Rólad is lehetne szép jelzőket mondani, ha már a kefebajszos reinkarnációjára adnál voksot.
'Arra már kevésbé szívesen. Ő rengeteg zsidót hagyott életben.'
Csak tájékoztatlak, hogy Sztálin is táplált antiszemita érzelmeket és 'gondját viselte' volna a zsidóknak, ha nem szól közbe az egészségi állapota.
'Ne pampogj zsidó!'
Jujj, de kedves!!! :D
Tudod, aggattak már rám fasiszta, náci jelzőket, de zsidót még soha. Nem baj, kell a fejlődés.
Most erős kezű vezetőre van szüksége az országnak, mert túl sokan vannak a szemtelen belepofázók, úgyhogy a kérdésedre a válaszom: igen.
Nem tudom, hogy sokan szavaznának-e egy ilyen jelöltre, de akinek esze van, az ilyen jelöltre szavaz. (Nem sokaknak van esze, vagy pedig rejtőznek.)
'Nem tudom, hogy sokan szavaznának-e egy ilyen jelöltre, de akinek esze van, az ilyen jelöltre szavaz.'
Őszintén mondom, nem mernék ilyen jelöltre voksolni, mert mi a garancia arra, hogy a hajlam nem válik túlzottan dominánssá a politikai életben? És azt meg se kérdezem, negatív vagy pozitív jellegű-e? Pozitív diktátorokból nem sokat látott a történelem. Szóval ez egy hatalmas lutri, amiben nem biztos, hogy a nyertes számokat húzod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!