Miért üres a parlamentnek nagy része?
Figyelt kérdés
wwww.valasztas.hu-n a képen ez látszik.Az eddigi években eddig mindig tele volt,most az idén miért nem?És ennek lesz vmi következménye?2010. ápr. 15. 12:33
11/19 anonim válasza:
Jólvan na! Én sem tudtam először, és nem tartom égőnek, pedig már 24 leszek! Megkérdeztem valakit aki ért hozzá, és elmondta! Mostmár én is tudom és kész, kérdezni miért égő?
12/19 anonim válasza:
off:nemtudom, minek kell lehurrogni, legalább érdekli valami a kérdezőt és megkérdezte.
on:még van egy választási forduló, ami alapján fognak becsücsülni a képviselők a maradék helyekre.
13/19 anonim válasza:
Ott ülnek majd a Na'vik csak még nem tudták elhozni őket.
14/19 anonim válasza:
A 2. forduló után sem fognak sokan ott ülni, mivel egy valag politikus egyben polgármester is.
15/19 anonim válasza:
a képviselők számának csökkentése miatt... :D:D még lesz egy forduló a maradék 1/3-nak!
16/19 A kérdező kommentje:
De akkor megint lesz majd egy másik választás? Vagy mi az a másik forduló? Azon kik indulnak?
2010. ápr. 16. 01:04
17/19 anonim válasza:
Ne genyózzatok már a kérdezővel, senki se született úgy, hogy mindezeket tudta!
A maradék helyeket a második forduló nyertesei töltik be, valamint elosztják a töredékszavazatokat is. Második forduló abban a körzetben van, ahol senki se ért el 50 %-ot.
Részletesebben itt:
18/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2010. ápr. 16. 15:02
19/19 anonim válasza:
A 2. forduló nem arról szól, hogy azokra lehet szavazni, akik nem jutottak be a párttal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!