Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fidesz akkor is rossz ha nem...

Fidesz akkor is rossz ha nem kellenek bevándorlók, meg akkor is ha kellenek?

Figyelt kérdés

Már másodszor olvasok ilyen ellentmondásos dolgot az ellenzékiektől.

A korábbi az volt hogy mekkora szemétség a vasárnapi boltzár, amikor meg engedtek a népakaratnak, akkor lenézőn nyilatkoztak, hogy nesze, behúzták fülüket-farkukat.

[link]

Most meg olvasom ennek a cikknek a bevezetőjét, hogy mekkora dilettánsok és még be is ismerik.

Sosem voltam fideszes, de azt mondom ők legalább beismerték. Ugyanúgy mint Gyurcsány is beismerte Öszödön, ő volt a baloldal egyetlen értelmes figurája, na őt is mindenki utálta Öszöd után.

A hal a horgon kb. úgy viselkedik hogy ha húzom valamerre, akkor ő a másik irányba húz.

Így van ez az amberekkel is?

2016. júl. 7. 13:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ja, mert targoncás Józsi akkora király, hogy karácsonyonként új tévével kell meglepni családot, nem baj ha 10 hónapig kell utána köhögni, és kenyéren él a család, de magvan a tv.

Béci meg épp neheztel, hogy milyen igazségtalan az élet. Vannak ezek az aljanép. Ezek a bolti csicskák. Mi az hogy ezek nem állnak nekem glédában, ha épp vasárnap este 9kor jut eszembe hogy nem vettem kenyeret. Milyen csibész egy világ. Majdnem megcsinálták, de mi hősiesen megvédtük a jogainkat...

2016. júl. 7. 16:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha a kérdező fideszes lenne, nem beszélt volna elismerően Gyurcsányról, szóval ezt hagyjuk... Van egy olyan mondás, hogy 'nem kit, hanem mit'. Mivel egyáltalán nem elképzelhetetlen, h vkinek a jó ötleteit elismerjük függetlenül attól, h kicsoda.
2016. júl. 7. 17:58
 13/14 A kérdező kommentje:

Pontosan. Gy.F. szimpatikus politikus volt, nekem az öszőödi beszéd sem negatívumként jött le, legalábbis rá nézve.

Más kérdés hogy volt a párjában pár nagyon unszimpatikus figura.

Aztén Bajnaira is sokan fújtak, róla nincs igazán véleményem, de a válságkormányzs nem a jólétről szól.

2016. júl. 7. 18:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy az ÖSSZES politikus, aki a parlamentben ül, korrupt, és lerabolná az országot, ha hatalomra kerülne.

Engem momentán csak egy dolog érdekel, melyik az a párt, aki a bevándorlókat távol tartja. Bár sajnos azt gondolom, hogy minden próbálkozás ellenére sem fog összejönni, tartok tőle, hogy 1-2 éven belül nagyon nagy háború lesz Európában.

2016. júl. 16. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!