Miert szindja mindenki a politikusokat?
Azért mert a Magyarországi politikusok populista tolvajok, akik csak a saját zsebüket akarják tömni, a választásokon azon versenyeznek, hogy ki lophatja szét az országot 4 éven keresztül, ráadásul nem akarják az országot fejleszteni. Illetve néhányan akarják, de nem azért, hogy neked jobb legyen, hanem hogy többet lophassanak.
Az a kevés politikus, aki segíteni akar az embereken, elég hamar a süllyesztőben végzi, lejáratják, eltűntetik, te, mint átlag magyar állampolgár azt se fogod tudni, hogy létezett valaha ilyen nevű politikus.
Aki azt mondja, hogy lopnak-csalnak, tegyen valamit!
Amikor én láttam, hogy valaki a boltban zsebretett valamit, szóltam az őrnek, meg rakodónak, akik hívtak valaki mást.
DE ha csak úgy valaki más mondogatná, hogy az az ember ott zsebretett valamit, és én nem láttam, persze, hogy csak azt mondhatom annak aki mondogat, hogy tessék szólni a pénztárosnak, főnöknek, akárkinek, hogy TE LÁTTAD, hogy zsebretett valamit.
Könnyű csak úgy beszélni, tessék tenni valamit, különben nem hiszem el, nincs mire, amit dumálnak.
A politikusokat szidják, ez a normális. Foglalkozási ártalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!