A liberálisok szerint mindenki szélsőjobbos, vagy fideszes aki nem ért egyet a véleményükkel?
Nem.
Szóval léphetünk tovább, jöhet a következő liberális-fóbiás kérdés.
"Szóval léphetünk tovább, jöhet a következő liberális-fóbiás kérdés."
De hát semmi rosszat nem írtam róluk. Honnan veszed hogy fóbiás?
Csak épp egy másik kérdésnél, ahol szándékosan nem írtam le hogy az információim a bild.de-ről származnak, illetve a helyi független újságból, hanem annyit írtam hogy a FÜGGETLEN médióból szármaik, egyből szélsőjobbos oldalaknak lettek titulálva.
" Inkább erre válaszolj, ez a jellemzőbb."
Ezt nem tudom alátámasztani, kiegyezhetünk 50-50 ben. Én legalább ugyanannyi nácizást látok mint libsizést.
Én is voltam már mindegyik, holott egyiknek sem tartom magam.
18.58
sajnos én nem tudok németül. mesélj már a Bild-ről hogy milyen újság az, és mivel kapcsolatban hivatkoztál rá. így talán könnyebb lenni eldönteni a kérdésed.
"Miért, te kit tartasz liberálisnak? :)"
Na ez fogós kérdés...
Rákérdezhetek?
Gy.F.-et pl annak tartom. És ő szimpatikus.
Azokat is annak tartom (és sajnos ők vannak szerintem többségben), akik mindent kiforgatnak, mindenbe belekötnek, és ha egyszer jobbernek tituláltak, akkor akármit mondasz akkor az vagy a jobbos-szélsőjobbos médiából vetted, agyosott vagy a pártod által. Vagy egyszerűen fidesz birka vagy. Na őket is annak tartom, de ők nagyon nem szimpatikusak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!