Jobbik: Irány a parlament?
Azert szavaztam a Jobbikra mert ertelmesnek,megvalosithatonak latom a programjat.Es vegre bennunket MAGYAROKAT tamogat.
Sajnos a Fideszre sokan szavaztak.Bizonytalan vagyok a jovot illetoen, ferjemmel ugy dontottunk varunk egy par honapot,figyeljuk jobbra fordul e az orszag sorsa,ha nem irany kulfold,nehez lesz mert 4 gyermekunk van,de itthon sajnos meg nehezebb.
Ezert szerettem volna ha a Jobbik nyer.
Megvaltozni nem fog az orszag helyzete ,de lathato lesz hogy milyen iranyba halad.
Nem tudom kitol fugg az orszag es a csaladom sorsa?
Te mit tapasztaltal az elmult 8 evben?
Gondolkozz el rajta.
Mindenhol kuzdeni es dolgozni kell ,csak nem mindegy mit kapsz erte.
Folyt.
Ha nem lenne ekkora az allamadossag nem volna gond az orszaggal.
Kb 150-200 ev mire visszafizetjuk.
Ezt csináltam az elmúlt 8 évben: dolgoztam becsülettel, nem vettem fel 600 hitelt, csak 1-et, amit már vissza is fizettem, gyűjtögettem a kis pénzemet, nem szórakoztam el, nem járok minden héten 2x bevásárló körútra, nincs 180 pár cipőm, félretett pénzem van amit ha kell előveszek, lsd gazdasági válság pl..
Van hol laknom, van autóm, van gyerekem, van boldog házasságom, van munkahelyem. Ez van. És tök mindegy ki van kormányon, ez lesz az elkövetkezendő években is (legalább is nagyon remélem). Mindig az egyén határozza meg hogyan akar élni!!!
Kedves utolso de jo neked!Azert masok fejevel is elgondolkodhatnal.
Mi 14 evig laktunk alberletbe.Amikor osszehazasodtunk
volt 2 agyunk es 2 fotelunk.Senki nem segitett minket anyagilag.
Ma van egy csaladi hazunk hitelbol.3 gyermekunk.Autonk nincs nem is lesz.
Nem tudom az orszag melyik reszen elsz,de gondolom nem a legszegenyebb regioban.
Koltozz el Baranyaba valamelyik kis faluba,es boldogulj ott,a sajat erodbol.Csak aztan beszelj.
Tudod a kulso korulmenyek is meghatarozzak az ember eletet.
Menj el Afganisztanba vagy Irakba.Szerinted egyforma esejjel indulnak az emberek.
Mindenki tegyen meg mindent amit tud,de vannak korlatok.
Sok jomodu ismerosom van,az o gyermekeik jobb helyzetbol indulhatnak mint az enyemek.
Nem kell kockafejuen gondolkodni!
Az esély, az nem "j"-el íródik! Igen jó nekem és büszke vagyok rá, hogy elértem amit szerettem volna. Nem a leggazdagabb régióban élek, én is kis faluban lakom. Laktam albérletben is évekig, nekem sem segített a kutya sem.
Arra szerettem volna célozni, hogy az életben minden jó vagy rossz döntések következménye, amit az egyén határoz meg. A szerencse nem sok mindent jelent, hiába van szerencséje valakinek, ha az nem veszi észre. A döntéseiért pedig mindenki maga vállalja a felelősséget. Értelmetlen azt irkálnod, hogy mi van Afganisztánban, nem oda születtem, nem abba a helyzetbe. Abból kell kihozni a legjobbat,ami van. Ha nem tetszik a régió ahol laksz, miért nem mentél olyan megyébe, ahol jobbak a lehetőségek? Mert úgy döntöttél, hogy inkább gyerekeket nevelsz. Ami dicséretes, de utána nem kell sírni, hogy milyen szar neked. Én nagyon sok évet vártam arra, hogy gyerekem legyen, pont azért, hogy meg tudjam neki adni a biztonságos élet feltételeit. Mindkét helyzetben van áldozat, senkinek nem kell emiatt mártírkodásba fordulni. pláne nem kell kockafejűnek titulálni olyan embert aki nem a TE életedet éli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!