Leszállnak ma végre a jobbikosok a földre?
Figyelt kérdés
...és befejezik a kampányolást? Vagy csalást fognak kiabálni?2010. ápr. 11. 19:08
2/11 anonim válasza:
Az MSZP-nek kellene végre leszállni a földre. Mesterházy szerint az elmúlt 8 év sikeres volt és szerinte megnyeri a választást. Nagyot fog koppanni.
3/11 A kérdező kommentje:
Az MSZP szavazói pontosan tudták, hogy ezt a választást nem lehet megnyerni. Viszont a Jobbik aktivistái egyfolytában 50-60% Jobbik sikert vizionáltak ezen az oldalon, és szemmel láthatóan el is hitték...
2010. ápr. 11. 19:16
4/11 anonim válasza:
Ha már 1-2%-al veri az mszp-t, annak már örülhetünk. : )
Nem lesz az mszp. 2. erő.
5/11 anonim válasza:
Csak akkor ha végre felnőnek, sajna ez még több év.
6/11 anonim válasza:
Természetesen itt a földön fogunk nyerni, mi jobbikosok.
8/11 anonim válasza:
Remélem kimennek az utcára gárda egyenruhában és betiltják a pártot.
9/11 anonim válasza:
Én meg remélem jól szájba bas*nak téged amiért provokatív baromságokat irkálsz.
10/11 anonim válasza:
Még csak most jön a java. Majd meglátjátok mi lesz még itt a következő 4 évben. A Fidesz mélyrepülésbe kezd akár csak 8 évvel ezelőtt :) A Jobbiknak kell lagalább 1 ciklus a parlamentbe, hogy az egész országhoz eljusson. Mert ez az átkozott zsidómédia minden negatívumról közvetített. A pozitívumokat valahogy elfelejtette mindig.
Én mindenesetre nagyon boldog vagyok mert végre bent vagyunk a parlamentbe és hangoztathatjuk nyíltan a programunkat és elmondhatjuk mindenről a véleményünket, úgy hogy a médiának muszáj lesz róla tudósítani. Mindenféleképpen előrelépés ez a választás!!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!