Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A kiskunhalasi befogadóállomás...

Árokpart kérdése:

A kiskunhalasi befogadóállomáson megint balhéztak és követelőznek a migránsok. Mindent megkapnak mégsem tetszik semmi nekik. Szükségünk van nekünk erre?

Figyelt kérdés
Ha meg az EU-ba maradunk, előbb-utóbb úgyis nyomást gyakorolnak ránk és egy csomó embert be kell fogadnunk akik női lakosainkat molesztálhatják. Nem kéne szépen az EU-ból kilépnünk, hogy ezt megelőzzük?
2016. jún. 1. 18:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
39%
#21 A Keletinél is ugyanúgy szétdobálták az ajándékba kapott kaját, de szerintem ezt te is tudod, csak kötözködsz.
2016. jún. 1. 20:21
 22/29 anonim ***** válasza:
46%

"Tehát te azt akarod mondani, hogy mi azért nem bánunk velük emberségesen, mert ők éhségsztrájkolnak és visszautasítják a kaját?"

Nem ezt akarom mondani. Én semmit nem mondtam eddig az éhségsztrájk és emberségesség kapcsolatáról, csak kijavítom a ti hazugságaitokat.

"A Keletinél is ugyanúgy szétdobálták az ajándékba kapott kaját, de szerintem ezt te is tudod, csak kötözködsz."

Igazából már azt se tudom éppen mibe tudnék belekötni, ha folyamatosan másról beszélsz, mint amiről eddig szó volt. A következő az lesz, hogy Damaszkuszban ugyanúgy vécéznek, mint ahogy a Keletinél pizzáznak és megint miért kötözködök?

2016. jún. 1. 20:33
 23/29 anonim ***** válasza:
46%
Ők sem tudják már mit beszélnek, csak vegytiszta általánosítás megy. Ha egy adott képen csak férfiakat látnak, akkor az összes menekült férfi. Ha meglátnak egy menekültnél egy szakadt androidos telefont, akkor mindenkinek ájfonja van szerintük. Ha egyvalaki eldobott valami kaját, akkor az összes eldobálta az összes kaját. Ha egyvalaki nem a vécét használta, akkör az összes összesz_rt mindent. Nekik a migráns valami képlékeny, alaktalan massza lehet, ami csakis és kizárólag egyféle dolgot tud csinálni.
2016. jún. 1. 21:36
 24/29 anonim ***** válasza:
39%

# 25

A statisztikák is azt mondják, hogy a migránsok kb. hátomnegyede felnőtt férfi.

2016. jún. 1. 21:43
 25/29 anonim ***** válasza:
50%
És mi a bajod a férfiakkal? Egyébként szerintem ha csak nő jönne az lenne a bajotok, hogy a gonosz férfiak elküldik a nőket a hosszú, veszélyes útra.
2016. jún. 1. 22:33
 26/29 tetro ***** válasza:

19.56

Mikor volt ehsegsztrajk miatt a keletiben a sinek koze szendvics dobalas?

2016. jún. 1. 23:00
 27/29 tetro ***** válasza:

21.43

Akkor az az erv hogy tele szulik europat nem annyira all meg. Pedig sokszor olvastam itt...

2016. jún. 1. 23:03
 28/29 anonim ***** válasza:

Hat hagyni kell hogy ehsegsztrajkoljanak. sot a szajukat is be lehet varrni, egyszer ilyet is lattam.

Loni ugyse lehet rajuk akkor meg mi a gond?

nem tetszik a csulkos bableves. szar ugy.

2016. jún. 2. 13:08
 29/29 anonim válasza:
Most mit mondjak? Hogy igen, szükségünk van erre? Ha egyértelműen nem a válasz, minek teszed fel a kérdést? Én a helyedben azt kérdeztem volna, hogy: Ki akar beszélgetni velem a migránsok ügyéről?
2016. jún. 4. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!