Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Tekinthető-e a regnáló magyar...

MIKLÓS18 kérdése:

Tekinthető-e a regnáló magyar kormány fasisztának, és ha igen, miért?

Figyelt kérdés
Kutattam a forrásanyagokat,és sok volt a hasonlóság a Mussolini-kormány intézkedéseivel,ezért kérdezem,kíváncsiságból.

2016. máj. 30. 23:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
43%
65-ös, már többször kérdeztem internetes fórumokon, hogy milyen bűnei voltak a fasizmusnak, mert állandóan fasisztáznak, de sosem kaptam érdemi választ. Számomra a fasizmus mindössze nagyfokú nacionalizmus, hazaszeretet, azaz tisztességes, a nép érdekében történő kormányzás. Igaz, nagyjából a nemzetiszocializmus is az volt szerintem, néhány hülyeséggel megtoldva. De a fasizmushoz aztán semmilyen rasszista cselekedet vagy hasonló nem fűződik.
2016. máj. 31. 07:41
 12/15 anonim ***** válasza:
11-es -vesztesek lettek és ezért a nyertesek bármit megengednek maguknak. Jelenleg ott tartunk, hogy ha valaki azt mondja: 'magyar vagyok, szeretem a hazámat' - hörögve lefasisztázzák. Talán most már nem kellene vesztesnek-nyertesnek tekinteni magát senkinek, elévült. Itt és most milyen ember, mit tesz az a lényeg.
2016. máj. 31. 08:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem, mert Mussolini és a fasiszták legalább szem előtt tartották a saját hazájuk érdekét.
2016. máj. 31. 08:40
 14/15 anonim ***** válasza:
37%

Nézd már meg, hogy hány országot támadtak meg Mussoliniék, te szerencsétlen.

Meg aztán otthon is olyan csodás országot csináltak, hogy még jobban rohadt minden a korrupciótól, mint ahogy az ember az olaszoktól alapjáraton elvárná.

2016. máj. 31. 10:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Persze,hogy igen!Orbán ugyanolyan gonosz,mint amilyennek Mussolini volt!A fasizmus rendkívül negatív dolog!!!!!!!!
2016. júl. 27. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!