Aki úgy érzi hogy egy adott párt akire szavazott, átverte már, az miből gondolja ha másra szavaz az nem fogja? Hiszen egyszer már "átverte" egy másik, tehát újra bekövetkezhet hogy "megvezetik".
Figyelt kérdés
2016. máj. 15. 13:39
1/6 A kérdező kommentje:
Például azok akik 2010 előtt elhitték hogy "elszámoltatás" lesz és azért szavaztak a Fidesz-KDNP-re. De nem történt meg azóta sem.
2016. máj. 15. 13:42
2/6 anonim válasza:
A legtöbb ember hihetetlenül naiv tud lenni, ha politikáról van szó.
Mint egy kisgyerek, akinek alkoholista az apja és terrorizálja az egész családot, erre inkább álomvilágba menekül, csak ne kelljen szembenéznie vele.
3/6 anonim válasza:
Engem még soha egyetlen párt sem vert át. Világ életemben Jobbik szavazó voltam.
4/6 anonim válasza:
Aki még nem vert át, az nagyobb eséllyel fogja betartani az ígéretét, mint aki nem. Nem? Amíg nem kerülnek hatalomra, addig csak spekulálhatunk, hogy mit fognak tenni.
Az a gáz, hogy valaki az átverés ellenére másodjára is megszavazza a Fideszt, az MSzP-t.
5/6 anonim válasza:
Arra még nem gondoltatok, hogy valaki rosszindulatból szavazza meg ezeket a pártokat? Kimegy külföldre, aztán jót röhög a markában. Mondjuk igaza is van, a legtöbb ember nem is érdemel jobbat a jelenlegi politikusoknál. A többség alkoholista és rosszindulatú.
6/6 anonim válasza:
Szerintem semmiből nem gondolják ezt,de amiről tudják,hogy sz...r,arra mégegyszer nem akarnak szavazni. Inkább szavaznak az ismeretlenre,ami lehet,hogy még sz...rabb lesz,lehet,hogy ugyanolyan sz...r,de még az sincs kizárva,hogy kicsivel jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!