Jobbik vagy LMP? Nem vagyok képben politika ügyileg, semmire sincs időm. Elkezdtem olvasni ennek a 2 pártnak a programját, az MSZP és a FIDESZ nem érdekel. Szerintetek melyik az a 2 közül, amelyik be is tartja majd amit mond?
Kedves kérdező, itt igazából csak annyi a kérdés, hogy mit akarsz: magyar mítoszt és miatyánkot mindenáron, plusz akár EU-ból való kilépést, ha épp úgy adódik, vagy értelmes, átgondolt, (környezet)tudatos fejlődést.
Nem tudom, te hogy döntesz majd, de nekem személy szerint az utóbbi a szimpatikus, ezért az LMP-re fogok ikszelni.
Ebben a kérdésben csakis magadra hallgass, ne másokra!
Arra szavazz, amelyik program számodra szimpatikusabb! Egyik sem lesz képes betartani azt, amit ígérnek, mert nem lesz elég szavuk a parlamentben. A programjuk sok tekintetben hasonlít, ugyanazt gondolják sok kérdésben.
Ja, és az SZDSZ-ező bolondokkal ne törődj. Nem tudom, miért nem tudják venni rá a fáradságot a mai napig, hogy egyrészt gondolkodjanak, másrészt utánajárjanak dolgoknak. Az LMP már akkor létezett és tevékenykedett, amikor az SZDSZ még bőven elemében volt - most viszont az SZDSZ már retteg az LMP-től, főleg Pesten, mert rengeteg szavazatot szívnak el tőlük, és ezért próbálják mindenáron bemocskolni őket a saját szennyükkel.
Az LMP legfeljebb annyiban "új SZDSZ", hogy normális, civilizált módon képviseli azokat az eszméket, amiket az SZDSZ a végletekig lejáratott saját magával együtt.
Alap, hogy Jobbik :)
De persze ez a te döntésed...
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__755..
Itt egy korábbi kérdésem, ahol az LMP roma programját tárgyaljuk. Szerintem nagyon tanulságos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!